Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
11. 10. 2017,
7.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

3

Natisni članek

Novak Đoković ATP

Sreda, 11. 10. 2017, 7.50

6 let, 6 mesecev

Novak Đokovič: Denar zame ni težava

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

3

Novak Đoković | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Novak Đoković zaradi poškodbe komolca že nekaj časa ne igra, to pa ne pomeni, da eden najboljših teniških igralcev sedi križem rok. Srbski zvezdnik je zelo dejaven tudi na drugih področjih. Zdaj namerava odpreti posebno restavracijo, kjer bo hrana brezplačna.

Novak Đoković je že od nekdaj povezan s hrano, saj so bili pred leti že njegovi starši lastniki restavracije. Đoković je leta 2009 v Beogradu odprl restavracijo z imenom Novak, leta 2016 pa v Monte Carlu, kjer že nekaj časa živi s svojo družino, restavracijo Eqvita. Zdaj bo šel še korak dlje. Odprl bo restavracijo za tiste, ki se borijo za preživetje, saj jim želi na ta način pomagati.

Novak Đoković je do zdaj odprl dve restavraciji. | Foto: Instagram/Getty Images Novak Đoković je do zdaj odprl dve restavraciji. Foto: Instagram/Getty Images "Zaslužil sem toliko, da lahko nahranim vso Srbijo"

Po tem razkritju je Đoković v svoji izjavi povedal: "Denar zame ni težava. Zaslužil sem toliko, da lahko nahranim vso Srbijo. Mislim, da si ob vsej podpori, ki so mi jo dajali, to zasluži," je povedal Nole in poudaril, da je hrana zanj izjemnega pomena.

"Že zaradi družine sem vedno čutil ljubezen do hrane. Kot športniku mi pomeni še nekaj več. Pravzaprav je moje gorivo, ki določa, kako igram, se regeneriram in kako sem pripravljen. Svojemu prehranjevanju pripisujem veliko uspehov. Hrana je moja strast in hrana me je najbolj spremenila."

Novak Đoković komaj čaka, da se bo vrnil na teniška igrišča. | Foto: Instagram/Getty Images Novak Đoković komaj čaka, da se bo vrnil na teniška igrišča. Foto: Instagram/Getty Images

Rad trenira tudi brez loparja

Nekdanji prvi igralec sveta je sporočil, da se bo na teniška igrišča vrnil na OP Avstralije januarja prihodnje leto. Đoković še vedno trenira brez loparja, skrbi pa za svojo telesno pripravljenost. "Komaj čakam, da grem na igrišče, pa čeprav brez loparja. Danes sem opravil odličen trening," je na svojem profilu na Facebooku zapisal 12-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

I cannot resist going back to tennis courts, one way or another... still without a racket, but fully present with my...

Objavil/a Novak Djokovic dne 9. oktober 2017
Ne spreglejte