SiolNET. Sportal Rokomet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tandem Grubišić in Stefanišin ostaja

2

termometer

V RK Krim Mercator sicer še vedno niso javno potrdili trenerja za prihodnjo sezono, a Tone Tiselj že nekaj časa sestavlja ekipo. Vratarski tandem Grubišić in Stefanišin je potrdil, da ostaja.

V najboljšem slovenskem ženskem kolektivu z Galjevice oziroma Stožic še vedno ni nobenega potrdila glede novega trenerja po skorajšnjem odhodu Marte Bon. Povsem jasno pa je, da bo to Tone Tiselj, saj le-ta po naših informacijah pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Pogovori z igralkami potekajo v trikotniku Tiselj-Polajnar-Janković.

Dobra novica je, da v Krimu Mercatorju ostajata obe vratarki, slovenski izkušena dama, 36-letna, Sergeja Stefanišin in mlada, 24-letna, perspektivna hrvaška Jelena Grubišić. Trener in vodstvo se je očitno odločilo, da se zmagovalnega konja ne menja. Dejstvo je, da je v zadnjih sezonah vratarski tandem nosil sila pomembno vlogo in nemalokrat reševal tekme … Obe vratarki sta podpisali novi dveletni pogodbi. "Z novo pogodbo se je klub oddolžil za moje odlične igre, če lahko tako rečem. Moja prva želja je bila ostati tukaj, saj sem zadovoljna, blizu doma in dejali so mi, da se pripravlja odlična ekipa za prihodnjo sezono," pravi Grubišićeva.

Manjkajo organizatorka, pivot, desno krilo

Sicer pa je brez potrditve kluba naša zanesljiva novica, da se v Krim Mercator vrača Hrvatica Kristina Franić, še vedno pa je ekipa precej nepopolna.

Ta čas ne razpolaga s tipično organizatorko igre (to vlogo naj bi prevzela Franićeva), vrhunsko krožno napadalko in solidnim desnim krilom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin