Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 9. 2018,
9.55

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

HOFER PR članek

Nedelja, 30. 9. 2018, 9.55

5 let, 6 mesecev

Ste za dinamično vadbo?

Oglasno sporočilo

Veliko nas je, ki se hitro naveličamo enolične vadbe. Naj bo to nenehno ponavljanje enakih vaj ali tek po trasi, po kateri tečemo že zadnjih nekaj tednov ali mesecev. Zaradi enoličnosti nas volja hitro mine. Pogosto izgubimo motivacijo in željo, da bi vadbo nadaljevali. A ni nujno, da je tako!

HOFER | Foto:

Krožni trening

Ena od možnosti za razgibano vadbo je krožni trening. To je trening, pri katerem izvajamo »vaje v določenem zaporedju brez vmesnega počitka,« pojasnjuje Jan Kovačič, športni strokovnjak in ambasador vseslovenskega projekta 1, 2, 3, GREMO!. Pri takšnem treningu lahko vrsto in število vaj, odmor in trajanje prilagodimo osebnemu cilju.

Jan je z nami delil tudi nekaj idej za razgiban krožni trening. Predstavil je vaje, ki so namenjene izboljšanju stabilnosti in večji moči telesa.


Janov predlog vaj za boljšo stabilnost in večjo telesno moč:

1. Deska na podlakteh

HOFER | Foto:

2. Sonožni dvig bokov statično

HOFER | Foto:

3. Stranska deska

HOFER | Foto:

4. Izmenični diagonalni izteg roke in noge

HOFER | Foto:

5. Odmik noge v opori na boku

HOFER | Foto:

6. Veslanje na hrbtu

HOFER | Foto:

Prijetno in aktivno druženje

Prav tako si vadbo lahko popestrite s prijetnim aktivnim druženjem na treningih po Sloveniji v sklopu akcije 1, 2, 3, GREMO! Jan v družbi motivatorja Marka Potrča potuje po različnih slovenskih krajih, v katerih ambasadorja projekta skrbita za navdihujoče druženje, ustrezno vadbo in motivacijo. Od sredine julija in vse do danes smo se družili že v Beli krajini, na Obali, Gorenjskem, Koroškem in v Ljubljani, naslednja postaja pa je Prekmurje. Naslednjega treninga se lahko udeležite v nedeljo, 30. septembra, ob 17. uri, pred HOFERjem v Murski Soboti (Lendavska ulica 64), kjer boste izvedeli tudi nekaj več o krožnem treningu in tako svojo vadbo še izpopolnili.

HOFER | Foto:

Za lepše otroške dni

Razgiban in aktiven dan nas čaka tudi 28. oktobra. Takrat se bomo družili na največjem tekaškem dogodku v prestolnici. Za vsak kilometer, ki ga bodo podporniki akcije pretekli v majici 1, 2, 3, GREMO!, bodo pri HOFERju namenili 10 centov otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Pri HOFERju vabijo, da vsi navdušeni tekači, ki bodo tekli na največji tekaški prireditvi v Ljubljani, dokazilo o prijavi na maraton oddajo na spletni strani www.123gremo.si pod zavihkom SKUPAJ NA MARATON in si zagotovijo brezplačno majico z dobrodelnim namenom.

HOFER | Foto:

Ste z nami? 1, 2, 3, GREMO!

Facebook: 123gremo

Instagram: #123gremo

Ne spreglejte