Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 11. 2014,
12.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Atomic smuči

Torek, 18. 11. 2014, 12.20

6 let, 7 mesecev

Nova sezona, nove smuči Atomic!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Odločite se za Atomicov test smuči, brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri.

Nova sezona v svet smučanja prinaša številne novosti. Pri Atomicu bomo, tako kot že prejšnje sezone, organizirali smučarske teste po Sloveniji in tujini, na katerih boste te novosti lahko preizkusili in si tako olajšali izbiro novih smuči.

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči, med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu smo se zato odločili, da kupcem omogočimo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, nekdanji tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanje glede opreme. Na vse teste se bo mogoče prijaviti prek spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbimo še 20-odstotni popust na dnevno smučarsko vozovnico. Odločite se za Atomicov test smuči, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti letošnje sezone.

Prijavi se na smučarski test prek spletne strani www.atomic.com.

Novosti v letošnji sezoni pri Atomicu

Cilj razvojnih inženirjev ATOMIC je napraviti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

V lanski sezoni smo prvič predstavili tehnologijo ARC in odzivi smučarjev so bili odlični. Smuči s tehnologijo ARC se odlično prilagajajo terenu, ker imajo sposobnost loku podobnega upogibanja prek cele dolžine smuči. Smuči se upogibajo preprosteje, nadzor nad njimi je lahkoten, pri bolj agresivni vožnji pa zagotavljajo dinamičen odziv.

Smuči iz kolekcije Redster bodo v letošnji sezoni popolnoma obnorele ljubitelje velikih nagibov in visokih hitrosti. Prenovljena tehnologija Doubledeck 3.0 in nova tehnologija RAMP Tech prinašata še več preciznosti, nadzora in stabilnosti na smučeh.

Tudi za ženske smo pri Atomicu v letošnji sezoni zelo dobro poskrbeli. Prenovili smo najbolj prodajano serijo ženskih smuči Cloud in jim dodali tehnologije ARC in Bend – X. Smučanje bo s tem še bolj preprosto, oprijem še boljši, nadzor pa popoln. Prenovili smo tudi smuči iz serije All Mountain in tako zagotovili, da bodo zadovoljene želje vseh smučark.

Opisali smo le delček vsega, kar ponujamo pri Atomicu. Če vas zanima več, nas obiščite na ATOMICOVEM TESTU SMUČI.

Prijava in več informacij na www.atomic.com.

*Vsak, ki se prijavi na Atomicov smučarski test prek spletne strani, na mestu dogajanja prejme kupon za 20-odstotni popust na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

Ne spreglejte