SiolNET. Sportal Prva liga
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger
SPINS XI 2019

Nagrada, o kateri sanja vsak, ki igra v Sloveniji #video

0,44

termometer

Ni ga lepšega občutka, kot da tvoje delo pohvalijo tisti, proti katerim se poteguješ za športne cilje. Zato je glasovanje SPINS XI, v katerem o najboljših posameznikih in enajsterici odločajo prvoligaški igralci, zelo cenjeno, občutek, ko si izbran za najboljšega, pa neprecenljiv. V nedeljo, 19. maja, bo s takšno energijo prežeta svečanost v ljubljanski Operi, ki se je bo udeležila slovenska nogometna elita. Najboljše, kar obstaja v Prvi ligi Telekom Slovenije. Dogajanje si boste lahko v neposrednem prenosu od 20. ure ogledali na Planet TV!

Nedelja prinaša svečan dogodek. Najbolj se ga bodo razveselili tisti, ki so v sezoni 2018/19 poskrbeli za največ čarobnih trenutkov in tako navdušili stanovske kolege, da so jim oddali svoj glas. Glasovanje SPINS XI, to poteka pod okriljem Sindikata poklicnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS), spada med najljubša priznanja, kar jih poznajo nogometaši.

Bo Ibričić ubranil naslov?

Senijad Ibričić uživa pri stanovskih kolegih veliko spoštovanje. Senijad Ibričić uživa pri stanovskih kolegih veliko spoštovanje. Foto: Vid Ponikvar V prejšnji sezoni je bil za najboljšega okronan Senijad Ibričić. Kapetan Domžal se je med najboljše tri uvrstil tudi letos, o tem, ali bo ubranil priznanje, pa bo več izvedel na svečani prireditvi v ljubljanski Operi. Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine še zdaleč ne bo edini, ki bo tisti dan na trnih. Za glavnega nogometnega ''oskarja'' kandidirata tudi zvezni igralec Celja Rudi Požeg Vancaš in branilec Maribora Saša Ivković.

V nestrpnem pričakovanju razpleta glasovanja, ta letos prinaša pomembno spremembo, saj prvič o vrstnem redu najboljših ne odločajo le glasovi nogometašev (50 odstotkov), ampak tudi novinarjev (25 odstotkov) in navijačev (25 odstotkov - glasovanje je mogoče do 16. maja), bodo tudi preostali kandidati. Kategorij, ki čakajo na svoje zmagovalce, je ogromno. Zastopane so tudi predstavnice nežnejšega spola.

Kliknite za glasovanje.

Kdo vse bo izbran? Poleg najboljšega nogometaša bodo izbrani naj enajsterica sezone, najboljši vratar, branilec, zvezni igralec in napadalec, najboljši mladi igralec, trener, naj igralec druge lige in najboljša nogometašica sezone v domačem prvenstvu. To pa še ni vse.

Izbran bo tudi najlepši zadetek sezone, ki ste ga lahko do 15. maja pomagali izbrati v posebni anketi na Sportalu. Med tri najboljše so se (po abecednem vrstnem redu) uvrstili Dino Hotić, Nino Kouter in Tomislav Tomić. Kdo je dosegel najlepši zadetek? To bo razkrila šele nedeljska prireditev, ki jo bo vodil Dani Bavec.

Spins XI Sportal Spins spremenil nominirance za najboljše nogometaše

Sprejem gostov ob 18. uri, svečana prireditev dve uri pozneje

Nogometaše, ki imajo v zadnjih tednih opravka z zelo napornim ''angleškim'' ritmom, saj se za točke potegujejo tudi med tednom, čaka pred prihodom v Opero še častna naloga. Naleteli bodo na rdečo preprogo, ki komaj čaka, da ob 18. uri pozdravi vse sodelujoče, zlasti pa kandidate za mikavna priznanja.

Svečano dogajanje si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Sportalu, nato pa sledi vrhunec večera, podelitev priznanj, ki jo bo mogoče v neposrednem prenosu spremljati na Planet TV, na račun pa bodo prišli tudi ljubitelji glasbe. Ne pozabite, dogajanje v Gali se bo začelo ob 20. uri! 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin