SiolNET. Sportal Nogomet
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Olimpija je podaljšala z Zarifovićem

0

termometer

Osrednji branilec Aris Zarifović, ki nosi zeleno-beli dres že tri leta in pol, v Ljubljano je namreč prišel 1. julija 2012 iz Gorice, je podaljšal sodelovanje z zmaji do 30. junija 2018.

Po Nemanji Mitroviću, Niku Kapunu, Aleksandru Šeligi in kapetanu Darijanu Matiću je 27-letni Šempetrčan peti nogometaš, ki je podaljšal pogodbo z zeleno-belimi. "Po nekoliko slabši lanski sezoni, ko je bila moja minutaža mizerna, se mi je pred šestimi meseci ponudila nova priložnost. Ves ta čas sem zelo zavzeto treniral in potrpežljivo čakal na priložnosti, ki sem jih skušal popolnoma izkoristiti. Ob tej priložnosti bi se zahvalil predsedniku, g. Milanu Mandariću in športnemu direktorju Ranku Stojiću za izkazano zaupanje in pogoje, ki sta mi jih ponudila ob nadaljevanju sodelovanja. Verjamem, da bomo skupaj z našimi najzvestejšimi privrženci v prihodnje imeli dovolj razlogov za zadovoljstvo," je ob podaljšanju pogodbe z zmaji dejal osrednji branilec Aris Zarifović.

V zadnjih šestih mesecih je pokazal pravi odnos do dela

Športni direktor kluba Ranko Stojić pa poudarja, da so ravno domači igralci najpomembnejši del pri grajenju nove in velike Olimpije. "To je nadaljevanje tistega, k čemur stremimo od samega začetka, da nogometašem, ki so v zadnjih šestih mesecih pokazali pravi odnos do dela, pripadnost klubu in kakovost, brez zadržkov podaljšujemo in – kar je še pomembneje – izboljšujemo njihove pogodbe. Klubsko vodstvo je zadovoljno z njimi, igralci pa z nami, tako da lahko s skupno vizijo rastemo v dobrobit Olimpije. Eden od teh nogometašev je zagotovo tudi Aris Zarifović, ki vsak trening izkoristi za dodatni napredek, tako da nanj v prihodnje resno računamo. Imeli bomo štiri ali pet osrednjih branilcev, od katerih bo vsak dobil dovolj priložnosti, da si izbori mesto v začetni enajsterici."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin