Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 1. 2008,
16.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 31. 1. 2008, 16.47

8 let, 5 mesecev

Novinci pri Domžalah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Domžal so dan pred koncem zimskega prestopnega roka v svoje vrste dobili tri nove soigralce. Prvi je vratar Andrej Troha, preostala pa mlada Kamerunca.

Zaradi neugodne poškodbe hrbta drugega vratarja Darka Brljaka so se pri državnih prvakih odločili, da do konca letošnje sezone sklenejo pogodbo s 26-letnim vratarjem Andrejem Troho, ki je do sedaj branil barve kranjskega Triglava in enega izmed avstrijskih nižjeligašev: ''Andreja potrebujemo predvsem v procesu treninga, saj sta za kakovostno vadbo potrebna najmanj dva zdrava vratarja. Andrej bo imel ob Nemcu in Brljaku status tretjega vratarja,'' je odločitev kluba pojasnil trener vratarjev Filip Filipovski.

Kamerunca v Domžalah do konca februarja

Domžalčani so v teh dneh uspeli pridobiti mednarodni certifikat za prvega od obeh Kameruncev, ki bosta okrepila "rumeno-modre". Gre za 18-letnega in 184 centimetrov visokega napadalca Valentina Djeikuija Ngakama. Na certifikat pa še vedno čaka drugi kamerunski napadalec in sicer 20-letni Kongnyuy Dinnyuy. Oba igralca prihajata iz nogometne akademije v Bamendi in bosta kmalu pripotovala na sončno stran Alp: ''Pričeli smo postopek za pridobitev delovne vize. V naslednjih dneh pričakujemo certifikat še za drugega nogometaša iz Kameruna. Po vseh zapletih lahko sedaj realno upamo, da bosta oba skupaj v Domžale prišla do konca februarja,'' je pojasnil športni direktor Nenad Protega.

Nogometaši Domžal pa medtem počasi končujejo priprave v Italiji. Pred njimi je le še tekma s Poggibonsijem, v domovino pa se vračajo v petek.

Ne spreglejte