Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 8. 2008,
11.27

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 29. 8. 2008, 11.27

8 let, 1 mesec

Koren se vrača v Kekovo četo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred začetkom kvalifikacij za SP 2010 je vabila za uvodni tekmi prejelo 20 igralcev. Na seznamu znova Robert Koren in Zlatan Ljubijankič. Manjše težave s poškodbo ima Mirnes Šišič.

Na reprezentančnem spisku se je ob Robertu Korenu, ki je odpravil poškodbo kolena in minuli konec tedna debitiral v elitnem angleškem klubskem prvenstvu, znašel še napadalec Genta Zlatan Ljubijankič, ''izpadel'' pa je Miran Burgič. "Pred začetkom novih kvalifikacij je vabila za prvi tekmi prejelo 20 igralcev, ki se bodo pripravljali na Ptuju. V reprezentančni kader se vračata Koren in Ljubijankič, manjše težave zaradi poškodbe oziroma daljše rehabilitacije pa imata Šišić in Koren. Ne glede na težak začetek v kvalifikacijah, kar gostovanje na Poljskem, pri enem izmed favoritov skupine, vsekakor je, imamo tudi mi svoje ambicije. Naš cilj je ponoviti dobro igro v posameznih delih tekem proti Madžarski, Švedski in Hrvaški. Če nam to uspe, bo prišel tudi rezultat, ki si ga želimo in kakršnega je reprezentanca sposobna doseči,'' je napovedal selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kek. Reprezentanca (večina, saj bodo nekateri zamudili zaradi poznih prvenstvenih dvobojev) se bo zbrala v nedeljo zvečer v hotelu Primus na Ptuju.

Slovenija bo uvodno tekmo kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2010 v JAR odigrala v Wroclawu v soboto, 6. septembra ob 17. uri, štiri dni kasneje pa bo v Mariboru gostovala Slovaška. Tekma se bo pričela ob 20.45, od danes pa je mogoče kupiti vstopnice v predprodaji. Te so do (vključno) 6. septembra v predprodaji z 20-odstotnim popustom.

Tako stane vstopnica za 1. kategorijo 16 evrov, za otroke do 14 let 8 evrov, vstopnica za drugo kategorijo pa 10 evrov, oziroma za otroke do 14 let 5 evrov. Od 7. septembra dalje bo za vstopnico za 1. kategorijo potrebno odšteti 20 evrov (otroci do 14 let 10 evrov), za 2. kategorijo pa 12 evrov (otroci do 14 let 6).

Ne spreglejte