Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
29. 9. 2016,
10.47

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Nejc Vidmar NK Olimpija NK Olimpija nogomet Prva liga Telekom Slovenije poškodba

Četrtek, 29. 9. 2016, 10.47

6 let, 7 mesecev

Okrevanje Nejca Vidmarja

Komaj čaka, da spet obleče zanj sveti dres

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Nejc Vidmar, vratar nogometne Olimpije, je objavil nov videoposnetek, v katerem je povedal, kako poteka njegovo okrevanje po poškodbi, ki ga je za dalj časa umaknila od igrišč. Tokrat ga je posnel pred dvorano, ki ima v njegovem srcu prav posebno mesto.

"Okrevanje gre po načrtih. Je sicer težko, ker je vse skupaj trenutno še v fazi mirovanja. Kmalu grem v toplice, kjer se začenja težji del," je povedal Nejc Vidmar, ki v tej sezoni sploh še ni igral in vsaj v njenem prvem delu tudi ne bo. Zaradi poškodbe rame je namreč moral na operacijo.

Vratar, ki je bil pred poškodbo tudi reden gost reprezentančnih seznamov Srečka Katanca in zgledno objavlja utrinke iz svojega življenja na družabnih omrežjih ter tako življenje vrhunskega športnika približuje navijačem, je zadnji video posnel pred dvorano Tivoli. Ta ima v njegovem srcu – ni skrivnost, da je velik navijač vseh Olimpij – prav posebno mesto.

"Od malih nog sem njen navijač. Ne samo v nogometu. Stkal sem tudi tesno vez s košarkarsko in hokejsko Olimpijo. Ta je v moji krvi. V Tivoliju sem preživel kar nekaj časa. Dobro se spominjam vseh derbijev, pa tudi legendarnega zabijanja Marka Milića, ki je eden izmed mojih športnih idolov," je povedal Ljubljančan, ki je vratar Olimpije postal januarja letos.

Nejc Vidmar komaj čaka, da spet obleče dres Olimpije. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Nejc Vidmar komaj čaka, da spet obleče dres Olimpije. Foto: Urban Urbanc/Sportida

Še dolga pot do trenutka, na katerega komaj čaka

"Prva tekma v dresu Olimpije je zgodba zase. Takrat, na tekmi proti Kopru, mi res ni bilo lahko. Dres je bil težji, kot je sicer," se je na debi v dresu Olimpije spomnil Vidmar in nekaj besed namenil še okrevanju.

"Čaka me še dolga pot, a veseli me, da je iz dneva v dan boljše. Komaj čakam na trenutek, ko bom spet lahko branil in oblekel dres Olimpije," je še povedal rekorder po številu minut nepremaganosti v prvi slovenski ligi. V dresu Domžal je bil nepremagan kar 1.002 minuti. Kaj vse je še povedal, si oglejte v videoposnetku.

Ne spreglejte