Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 4. 2011,
17.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Matic Fink

Ponedeljek, 25. 4. 2011, 17.21

8 let

Fink: Želimo iti korak dlje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred nogometaši Interblocka je v torek povratni pokalni obračun z Domžalčani, s katerimi bodo bili bitko za finale, ki bo 25. maja v Stožicah. Kdo bo po dvoboju srečnejši?

Ljubljanska zasedba, ki je pretekli konec tedna s porazom izgubila prvo mesto v drugi ligi, se je z Domžalčani na prvi tekmi pokalnega polfinalnega obračuna razšla brez zadetkov.

"Zaradi kazni svoji ekipi na prvi tekmi nisem mogel pomagati, zato sem nestrpno spremljal tekmo s tribune," je o prvem srečanju proti rumeno-modrim za Sportal dejal Matic Fink.

Lahko presenetijo

"Kockarji" imajo tako zaradi ugodnega izida na štadionu ŽAK vse možnosti, da si v mestu ob Kamniški Bistrici priigrajo želeni finale, ki bo 25. maja v Stožicah.

"Na tem tekmovanju smo že dosegli svoja pričakovanja, a si s fanti želimo iti še korak dlje. Zavedamo se svoje kakovosti in vemo, da lahko presenetimo. Zaigrali bomo skorajda v polni postavi in pokazali tisto, kar znamo," je pred zahtevnim obračunom optimistično razlagal 21-letni pomemben člen čete dr. Zdenka Verdenika.

V tekmo sproščeno in neobremenjeno

Ljubljančani, ki so v preteklosti v vitrino postavili dve pokalni lovoriki, v zadnjem času na zelenici niso več tako suvereni kot so bili v prvem delu sezone, ko so bili jesenski prvaki. Toda kljub temu se v ljubljanskem taboru zavedajo, da proti dvakratnim državnim prvakom v Domžalah nimajo ničesar za izgubiti.

"V Domžale odhajamo po poraženi tekmi v prvenstvu še bolj odločni in samozavestni. Od nas ni nihče pričakoval, da se bomo borili v polfinalu. Na srečanju bomo zaigrali popolnoma sproščeni in neobremenjeni," je optimistično zaključil mladi slovenski reprezentant do 21 let.

Ljubljanski strateg se bo proti drugouvrščeni ekipi elitne slovenske lige zaradi poškodb moral odpovedati uslugam Matica Žitka in Mateja Rapnika.

Ne spreglejte