Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
16. 6. 2018,
12.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Sobota, 16. 6. 2018, 12.00

5 let, 10 mesecev

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018 (2. dan)

Nor prizor iz Rusije: medved, ki piha v vuvuzelo!

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Kaj zanimivega, povezanega s svetovnim nogometnim prvenstvom v Rusiji, smo na spletnih družabnih omrežjih opazili na drugi dan dogajanja v Rusiji?

Našo zdaj že dodobra utrjeno ponedeljkovo rubriko Izbor z družabnih omrežij v obdobju svetovnega nogometnega prvenstva ugašamo, kar pa ne pomeni, da med nogometnim spektaklom v Rusiji obnogometnega dogajanja ne bomo spremljali. V novi, začasni rubriki Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018 vam ga bomo, sicer v nekoliko krajši obliki, servirali vsak dan.

Nor prizor iz Rusije: medved, ki piha v vuvuzelo!

V Rusiji je v teh dneh zelo pestro. Na ulicah 11 prizorišč je mogoče opaziti marsikoga in tudi marsikaj. Navijači so od vsepovsod, a verjetno nihče ne bo prekašal prav posebnega nogometnega navdušenca, ki so ga kamere opazile v Moskvi. Medveda, ki na zadnjem sedežu džipa piha v vuvuzelo. Navijaški rekvizit, ki ga je svet spoznal v času svetovnega prvenstva pred osmimi leti v Južnoafriški republiki.

Cristiano Ronaldo je "zakuril" gledalce na internetu

Po včerajšnji sijajni predstavi proti Španiji, ko je s tremi goli poskrbel za remi Portugalske s 3:3, svet seveda opeva Cristiana Ronalda.

Portugalski zvezdnik je postal četrti nogometaš, ki je zadel še na četrtem svetovnem prvenstvu. Ob tem je s 84. reprezentančnim golom izenačil evropski rekord Madžara Ferenca Puskasa, ob tem pa s 33 leti in 130 dnevi postal najstarejši nogometaš, ki mu je na svetovnem prvenstvu uspel hat-trick.

Zato seveda ne preseneča, da je najboljši strelec Real Madrida vnel komentarje na internetu, na katerem takoj po tekmi ni manjkalo hvalospevov na njegov račun. Med njimi pa je tudi nekaj zelo zabavnih.

Ronaldo in njegovi soigralci na včerajšnji tekmi:

Portugalskemu komentatorju se je zmešalo:

Življenjska pot Ronalda in Lionela Messija:

Usoda vratarjev po svetu: ko se soočiš z Ronaldom ...

Takole so gol Ronalda pričakali na trgu na Portugalskem?

Svet je raztrgal Luisa Suareza

Povsem nasprotno kot za Ronalda pa po drugem dnevu svetovnega prvenstva v Rusiji velja za Luisa Suareza, ki je z Urugvajem po golu v 89. minuti sicer prišel do zmage z 1:0, a bil na tekmi proti Afričanom, ki jim zaradi poškodbe ni mogel pomagati Mohamed Salah, katastrofalno slab. Zato ne preseneča, da so ga navijači na spletu po tekmi kritizirali …

Gary Lineker pravi, da je bil Salah boljši od Suareza:

Jutranji pogovor Diega Godina in Suareza:

Suarez si je privoščil tudi tole:

Karius, si to ti?

Na včerajšnji tekmi med Španijo in Portugalsko je Ronaldu pri drugem golu močno "pomagal" David De Gea, ki sicer velja za enega najboljših vratarjev na svetu, a si je tokrat privoščil veliko napako in s tem spomnil na Lorisa Kariusa. Nesrečnega vratarja Liverpoola, ki je "blestel" v finalu lige prvakov proti Real Madridu, zato ne čudi, da so se včeraj številni hitro spomnili tudi nanj ...

Nori Argentinec, ki je v Rusijo potoval pet let

V Rusijo je pripotoval tudi argentinski navijač, ki bo tam seveda spodbujal Lionela Messija in soigralce. Nič čudnega, če Argentinec na svetovno prvenstvo ne bi pripotoval kar s kolesom. Pot je trajala kar pet let, prevozil je 80 tisoč kilometrov, obiskal pa 57 držav.

banner SP 2018 lezeca
Sportal Vse, kar ponuja letošnje svetovno prvenstvo v Rusiji
Ne spreglejte