Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Nedelja,
11. 1. 2015,
17.37

Osveženo pred

6 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Josep Guardiola Jose Mourinho

Nedelja, 11. 1. 2015, 17.37

6 let, 9 mesecev

Cristiana Ronalda je oponašal tudi pes

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za nami je nov konec tedna, tudi tokrat ni manjkalo zanimivih dogodkov z nogometnih prizorišč in ob njih. Katerih deset smo izbrali?

Kavo si je naročil kar med novinarsko konferenco

Manchester United je konec tedna v angleškem prvenstvu premagal QPR v gosteh. Njegov trener Nizozemec Louis van Gaal pa je po tekmi poskrbel za salve smeha, ko si je kar med novinarsko konferenco naročil kavo.

Najboljši vratar na svetu se je spet poigraval

Manuel Neuer, najboljši vratar na svetu, ki je bil med tremi kandidati za zlato žogo, ki so jo pred tednom dni podelili v Zürichu, je spet opozoril nase. Vratar, ki gre pogosto iz vrat in opravlja vlogo branilca, je podobno naredil tudi na prijateljski tekmi münchenskega Bayerna v Katarju, kjer so se nemški prvaki udarili z Al Hilalom. Poglejte, kaj si je 28-letnik privoščil.

Čustveni Josep Guardiola govoril svojemu igralcu, da ga ima rad

"Badstuber, rad te imam!" se je na enem izmed treningov na soigralca med ogrevanjem z eno izmed priljubljenih nogometnih iger Holgerju Badstuberju drl trener münchenskega Bayerna Josep Guardiola.

Mario Balotelli oponašal Cristiana Ronalda

Portugalec Cristiano Ronaldo je bil v Zürichu še drugič zapored izbran za najboljšega nogometaša na svetu. Govor ob prevzemu nagrade je zaključil z glasnim vzklikom, ki ga je potem oponašal tudi italijanski zvezdnik, ki je na začasnem delu pri Liverpoolu, Mario Balotelli.

Kako je Diego Maradona blestel med prijatelji

Na spletu se je pojavil star posnetek igre nogometa nekdanjega asa Barcelone in Napolija, predvsem pa argentinske reprezentance, nekoč najboljšega nogometaša na svetu Diega Maradone. Poglejte, kako je igral. Čisti nogometni užitek …

Cristiana Ronalda je posnemal tudi pes

Vzklik Cristiana Ronalda ob koncu govora po prevzemu nagrade za najboljšega na svetu je pričakovano postal spletni hit. Portugalčevo rjovenje je posnemal tudi neznani pes. Na zahtevo svojega lastnika, seveda. Kako se je izkazal?

Trener najprej izključen, potem je z navijači jedel čips

Real Sociedad je sredi tedna remiziral proti Villarrealu z 2:2 in izpadel proti Villarreala. Na tej tekmi se je zelo razburil domači trener David Moyes, ki je bil zato tudi izključen. Po izključitvi se je preselil na tribune, tam pa se je očitno zelo dobro znašel v družbi navijačev.

Sodnik mu je zlomil nos

Na tekmi ene izmed nizozemskih amaterskih lig med Barendrechtom in Scheveningnom jo je skupil nogometaš Mitchell van Gastel, ki je tekmo predčasno končal z zlomljenim nosom. Nič nenavadnega, če mu nosu ne bi zlomil kar glavni sodnik tekme. Poglejte, kaj se je zgodilo.

Zadel je z 80 metrov

Drugo moštvo nemškega prvoligaša Stuttgarta je odigralo prijateljsko tekmo in se pomerilo z nemškim drugoligašem 1860 Münchnom. Premagalo ga je s 4:0, enega izmed golov pa zabilo po strelu, ki ga ne vidimo vsak dan.

Kako je Jose Mourinho plesal ob zmagi Arsenala

Arsenal je konec tedna premagal Manchester City z 2:0 v angleškem prvenstvu in naredil veliko uslugo Chelseaju Joseja Mourinha. Portugalec, ki se z angleškimi prvaki bori za naslov, je bil zagotovo zelo vesel. Na spletu so se hitro pojavile montaže videov njegovega domnevnega početja po zmagi Londončanov, ena izmed njih je prav zabavna.

Ne spreglejte