Celec odšel, Cipot tik pred tem, prišel Hrvat

Pri Muri se novo vodstvo odloča o vse večjih spremembah v klubu. Muro naj bi zapustila dosedanji kapetan, Fabijan Cipot, in športni direktor, Igor Celec. Novi član je mladi Hrvat Mario Sačer.
Celec odšel, Cipot tik pred tem, prišel Hrvat

Pri prekmurskem prvoligašu so od prihoda nizozemskih investitorjev storili že številne spremembe. Predvsem v igralskem kadru. Prišli so številni tuji nogometaši, predvsem iz Nizozemske, nazadnje pa še Mitja Mörec. Ob tem se je precej omenjalo, da naj bi klub zapustila dosedanji športni direktor in kapetan.

Igor Celec naj bi to že storil, Fabijan Cipot pa naj bi igral le do konca jesenskega dela sezone. Nizozemski investitorji, ki se te dni mudijo na obisku v Murski Soboti, so namreč odslovili Celeca, z obrazložitvijo, da ukinjajo njegovo delovno mesto. Glede Cipota pa naj stvar še ne bi bila povsem dorečena, a naj ga v klubu ne bi več potrebovali.

Poleg odhodov pa poteka promet v Fazaneriji tudi v obratno smer. Novi član Mure 05 je postal hrvaški napadalec Mario Sačer. Leta 2009 je kot najboljši strelec hrvaškega kadetskega prvenstva prestopil k Hajduku, kjer pa ni dočakal priložnosti. Tekmovalno formo je ohranjal v Varaždinu, pri 21 letih pa se je odločil, da se bo preizkusil prvič v tujini.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano