Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Nedelja,
13. 7. 2014,
16.24

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Shakira Carlos Santana

Nedelja, 13. 7. 2014, 16.24

1 leto, 9 mesecev

Carlos Santana: Messi deluje kot vodovodar

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred velikim spektaklom na kultni Maracani, kjer se bosta za prvo mesto na SP udarili Nemčija in Argentina, so za napoved zmagovalca povprašali tudi številne znane osebnosti in bivše nogometaše.

Lucio, nekdanji kapetan brazilske reprezentance: "Sam bom stiskal pesti za Nemce. Prvič zato, ker imam v Nemčiji veliko prijateljev. In drugič, ker moji otroci obožujejo nemško izbrano vrsto. Menim, da bomo spremljali dobro tekmo, z veliko dobrimi akcijami, a Nemčija bo na koncu zmagala. Moja napoved je 3:1 v korist čete Joachima Löwa."

Carlos Santana, mehiško-ameriški glasbenik: "Radi bi videl, da bi zmagala Argentina, saj živim v Ameriki, a to se ne bo zgodilo. Nemčija bo gladko zmagala. Messi deluje kot vodovodar, tu ne mislim nič slabega, zato mi je še bolj pri srcu. Vodovodar je mojster svojega poklica, prav tako tudi Messi. To, kar zna on, ne zna nihče drug. A nemški bratje, vsi na svetu smo ena velika družina, bodo premočni. Ko sem videl, kaj so naredili z Brazilijo, o končnem zmagovalcu ni bilo več dvoma. Nemčija ni en sam mož, to je ekipa, ki melje."

Joey Barton, nogometaš QPR ter bivši angleški reprezentant: "Za Argentino sem stiskal pesti, še preden se je prvenstvo začelo. A če smo realni, za končni uspeh nimajo veliko možnosti. Nemci so premočni in daleč najbolje pripravljena ekipa na turnirju. Tesno bo, a Nemci bodo slavili z 2:0."

Julien Benneteau, francoski teniški igralec: "Velik favorit je Nemčija. Tudi po prikazanem so do zdaj pokazali največ, a Argentina ima Lea Messija, ki lahko lastnoročno spremeni potek tekme."

Amy Mcdonald, škotska pevka: "Leta 2013 sem imela na podelitvi Balon D'or čast srečati Lea Messija. Bil je zelo preprost in prijazen, zato ne bi imela nič proti, če s soigralci zmagajo in dvignejo pokal. A navijala bom na Nemčijo. Veliko mojih oboževalec prihaja iz Nemčije, slišala sem tudi, da nemški nogometaši v slačilnici poslušajo mojo glasbo, zato dvoma, za koga bom navijala, ni. Napovedujem nemško zmago."

Mikael Silvestre, nekdanji francoski reprezentant: "Pričakujem zelo izenačeno tekmo, saj sta obe ekipi našli tisto idealno ravnovesje med obrambo in napadom. Odločale bodo malenkosti, a prednost dajem Nemcem, saj so veliko boljši ob prekinitvah."

Shakira, kolumbijska pevska zvezdnica: "Hotela bi, da bi mi pri tej napovedi pomagala hobotnica Paul (op. p. slavna hobotnica, ki je napovedovala izide na SP 2006 v Nemčiji), a žal ga ni več med nami. Zdaj se mi tudi sanja ne, kdo bo zmagal."

Ne spreglejte