Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matej Podgoršek COVER1

Ponedeljek,
16. 1. 2012,
16.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Dwyane Wade Chris Paul Carmelo Anthony

Ponedeljek, 16. 1. 2012, 16.55

8 let

Wade staknil še tretjo poškodbo

Matej Podgoršek COVER1

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Dwayne Wade je staknil še tretjo poškodbo v dobrem tednu in je vprašljiv za nekaj naslednjih tekem. Lažji poškodbi pestita še dva zvezdnika liga NBA, Chrisa Paula in Carmela Anthony.

V ligi NBA tudi zvezdniki niso imuni na poškodbe. Al Horford (Atlanta Hawks) bo izpustil večji del rednega dela sezone. Na klop za poškodovane je sedel tudi Dwyane Wade (Miami Heat), a za zdaj še ni jasno, kako dolgo ne bo mogel igrati, vsekakor pa ga ne bo na tekmah tega tedna. Zvezdnik Miamija si je grdo zvil gleženj ob padcu na petkovi tekmi z Denver Nuggets. Izvid slikanja je bil sicer negativen, a trener Erik Spoelsta ne bo hitel z Wadovo vrnitvijo. "Sicer lahko hodi, a ne morem reči, kdaj se bo vrnil. Hvala bogu vsaj ni v mavcu. Iz dneva v dan bomo spremljali situacijo." To je za Wada že tretja poškodba v dobrem tednu dni, saj je prejšnji teden zaradi težav z mečno mišico in stopalom že izpustil tri tekme. Dwyane je dejal, da ga zvin gležnja še nikoli ni tako bolel kot tokrat.

Na MRI je moral tudi branilec Los Angeles Clippers, Chris Paul. Težave mu povzroča stegenska mišica, a so izvidi negativni in tako se bodo o njegovem igranju odločali pred vsako tekmo posebej. Nastradal je v zadnji četrtini sobotnega derbija z Los Angeles Lakers, ki so ga Clippers zanesljivo dobili. "Chris je zelo pomemben člen naše ekipe. Načetih je tudi nekaj ostalih igralcev. A to je del tega posla in posledica prenatrpanega urnika. Upamo, da bo Chris čim prej zdrav, saj si tekme sledijo ena za drugo," je potarnal trener Clippersov, Vinny del Negro.

Z gležnjem ima težave tudi Carmelo Anthony (New York Knicks). Za zdaj je sicer izpustil le sobotno tekmo (pred tem je na nekaj srečanjih stisnil zobe), je pa pod vprašajem za nekaj naslednjih. Knicks tudi sicer ne blestijo (imajo šest zmag in šest porazov). "Manjka nam samozavesti. Moramo jo spet najti in se začeti na parketu zabavati," pove Carmelo Anthony. Ne le, da Anthony ni stoodstoten, pod košem se še nista ujela Amare Stoudemire in Tyson Chandler. Če slednji igra nad pričakovanji, pa Stoudemire dobiva premalo žog in za zdaj meče le 41 odstotno.

Ne spreglejte