Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 4. 2010,
11.50

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 8. 4. 2010, 11.50

8 let, 4 mesece

UO Jesenic sprejel sklep o odpovedi pogodb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V četrtek se je sestal upravni odbor Acronija Jesenic, ki je zaradi neljubega incidenta sprejel tri sklepe, med drugim je odpoved pogodbo šesterici igralcev ter zamrznil pogodbo z Mikom Posmo.

O incidentu, ki se je zgodil v soboto, je bilo povedanega in napisanega že mnogo. V ponedeljek je predsednik kluba Slavko Kanalec sprejel odločitev, da se odpovedo pogodbe šesterici domnevno udeleženih igralcev v incidentu, v katerem jo se skupil Mike Posma. V sredo je prišlo tudi do izredne seje upravnega odbora, ki se je seznanil z do sedaj zbranimi podaki in predstavljenimi ugotovitvami predsednika kluba in po razpravi sprejel tri sklepe:

Po seji upravnega odbora je predsednik Slavko Kanalec za uradno klubsko spletno stran dejal: ''Po vseh teh dogodkih in nenavadnem obnašanju sem že takoj napovedal najstrožje ukrepe. Včeraj se je zato sestal tudi upravni odbor HK Acroni Jesenice, na seji smo si izmenjali mnenja, odločitve na koncu pa so bile soglasne. Odločitev UO je, da z vsemi šestimi hokejisti prekinemo sodelovanje in odpovemo pogodbe, saj imamo do teh dogodkov odklonilno stališče. Smo zgroženi, obsojamo zlorabo alkohola, zato smo definirali in postavili kriterije našega delovanja tudi v prihodnjih sezonah. Do takšne odločitev je prišlo, kot sem že dejal, soglasno. Sam osebno sem v to vložil velike napore, pri katerih sem si ustvaril korektno sliko, do katere sem prišel tudi s pomočjo javnosti oz. prič, saj je bil ta dogodek za običajne obiskovalce precej šokanten. Ob vsem tem me je zelo presenetilo ravnanje hokejistov, ki so mi v torek osebno prinesli izjavo, ki so jo kasneje tudi posredovali v javnost, ob predhodni prošnji, če mi dostavi vsak svojo, pa je bil njihov odgovor negativen, ravno tako pa niso pristali niti na oseben pogovor. To me je zelo začudilo, na določen način tudi užalilo in prizadelo.''

Ne spreglejte