Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 4. 2022,
10.23

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

IceHL HK Olimpija Anže Ulčar

Petek, 29. 4. 2022, 10.23

1 leto, 12 mesecev

Jožeta Kovača bo s 1. junijem nasledil Anže Ulčar

Olimpija v novo sezono z novim direktorjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
HK Olimpija VSV Beljak | Ljubljanski hokejski klub bo s 1. junijem dobil novega direktorja. Jožeta Kovača bo nasledil Anže Ulčar, | Foto Grega Valančič/Sportida

Ljubljanski hokejski klub bo s 1. junijem dobil novega direktorja. Jožeta Kovača bo nasledil Anže Ulčar,

Foto: Grega Valančič/Sportida

Ljubljanski hokejski kolektiv HK SŽ Olimpija bo dobil novega direktorja. Dozdajšnjega direktorja Jožeta Kovača bo s 1. junijem nasledil Anže Ulčar, so sporočili iz kluba.

HK Olimpija Dornbirn
Sportal Dornbirn zapušča ICEHL: Raje zdaj kot prepozno in z dolgovi

Nekdanji hokejski vratar Anže Ulčar se je trenerskemu štabu HK SŽ Olimpija pridružil pred preteklo sezono, ko je poleg rednih službenih obveznosti v klubu opravljal delo pomočnika trenerja članske ekipe, v kateri je skrbel za vratarje.

Kot hokejski trener je deloval v več klubih in slovenski hokejski reprezentanci, v kateri deluje tudi trenutno. Svojo profesionalno hokejsko kariero je začel na Bledu, jo nadaljeval pri Olimpiji, Medveščaku, Slaviji in Triglavu Kranj. S 1. junijem bo na mestu direktorju kluba zamenjal Jožeta Kovača, so sporočili iz kluba.

Slovenija Litva olimpijske predkvalifikacije Robert Sabolič
Sportal Robert Sabolič se vrača v bližino doma

"Prepričan sem, da bo novi direktor s svojimi poslovno-marketinškimi izkušnjami in znanjem ter bogatimi hokejskimi izkušnjami klub popeljal korak naprej, tako pri članski ekipi v ligi ICE in razvoju hokejske akademije kot pri zagotavljanju dolgoročne finančne stabilnosti in prepoznavnosti našega kluba," je ob tem povedal predsednik kluba Miha Butara.

"Klub želimo kot organizacijo popeljati še korak ali dva višje, dvigati nivo organizacijske kulture in biti vzor dolgoročne stabilnosti v slovenskem hokejskem prostoru. Verjamem v sodelovanje in pozitiven pristop k reševanju izzivov," je ob tem povedal Ulčar. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida "Klub želimo kot organizacijo popeljati še korak ali dva višje, dvigati nivo organizacijske kulture in biti vzor dolgoročne stabilnosti v slovenskem hokejskem prostoru. Verjamem v sodelovanje in pozitiven pristop k reševanju izzivov," je ob tem povedal Ulčar. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

"V veliko čast mi je prevzeti direktorsko mesto HK SŽ Olimpije, kjer nas čakajo številni izzivi. Zastavili smo si visoke cilje v smeri razvoja naše hokejske akademije in vzgoje mladih hokejistov, nadaljevati želimo z rezultatskim in kakovostnim napredkom članske ekipe. Predvsem si želimo klub kot organizacijo popeljati še korak ali dva višje, dvigati nivo organizacijske kulture in biti vzor dolgoročne stabilnosti v slovenskem hokejskem prostoru. Verjamem v sodelovanje in pozitiven pristop k reševanju izzivov," pa pravi univerzitetni diplomirani komunikolog Ulčar, ki bo še naprej del trenerskega štaba Olimpije.

Ken Ograjenšek
Sportal Ken Ograjenšek nadaljuje zgodbo z Gradcem
Petri Matikainen Andrej Hočevar
Sportal Andrej Hočevar ostaja del celovškega trenerskega štaba
Finale DP: HK SŽ Olimpija - Triglav Kranj
Sportal "Takšne sezone ne bo lahko ponoviti, kmalu sestanki in postavljanje smernic za naprej"
Zbor slovenske hokejske reprezentance, Bled Mitja Robar
Sportal Mitja Robar: Nisem pričakoval takšne sezone
Ne spreglejte