Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 6. 2016,
16.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,80

1

Natisni članek

Jamie Vardy Euro 2016 nogomet izbor z družabnih omrežij

Nedelja, 12. 6. 2016, 16.00

6 let, 7 mesecev

Sportalova petka (2.)

Žena angleškega zvezdnika v središču incidenta: Obravnavali so nas, kot da smo živali #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,80

1

Na vrsti je še druga Sportalova petka. Drugi dan evropskega prvenstva v Franciji so bili v ospredju navijači, a ne le v negativnem smislu, kot bi marsikdo mislil. Pod drobnogledom sta bili tudi dve pričeski. 

Hladen kot brizganec

V soboto je na ulicah v Marseillu vladalo pravo vojno stanje. Potekali so spopadi tako med policijo in navijači kot tudi samo med navijači. Še posebej krvavi so bili tisti med Angleži in Rusi, v enem izmed manjših pretepov, ko so vse skupaj začeli domačini, huligani iz Marseilla, in napadli angleške navijače, ki so popivali v bližnjem lokalu, so kamere posnele zanimiv prikaz. Eden izmed Angležev se med tem, ko so po zraku švigali stoli in drugi predmeti, ni pustil motiti in šel po kozarec piva ter ga brez panike odnesel na varno, kjer ga je lahko v miru tudi izpraznil.


Navijači drugače, kot smo jih navajeni na tem prvenstvu

Hrvati in Turki

Tako turški kot tudi hrvaški navijači so v preteklosti že znali poskrbeti za take in drugače nevšečnosti, pred tekmo v Parizu pa so omenjeni navijači skupaj skakali in peli brez vsakršnih težav. Čisto nasprotje s sobotnim dogajanjem po ulicah in štadionu v Marseillu.


Severni Irci in Poljaki

Čeprav so nekateri poročali, da se v Nici iskri tudi med navijači Severne Irske in Poljske, posnetki kažejo, da ni prav nobenih težav. Še več, Otočani Poljake učijo svoj slaven napev "Will Grigg's on fire". Poljakom je všeč, nam pa tudi, da je vse mirno.

Mladoporočenca v Bordeauxu deležna aplavza

Lep posnetek prihaja tudi iz Bordeauxa. Navijači Walesa, ki so v soboto prišli do zgodovinskega uspeha, prve zmage na evropskih prvenstvih, so mimoidoča mladoporočenca, ki sta se vzela v bližnji kapelici, zaploskali in jima zaželeli srečo. Pozabili niso niti na skupno fotografiranje. 

Bale jo je spet pokazal

Zdaj to ni več šala, ampak počasi že javna skrivnost. Če pred tedni nihče ni verjel, da prvi zvezdnik Walesa Gareth Bale pod svojo zanimivo frizuro skriva plešo, se je med tekmo proti Slovaški vse skupaj spet pokazalo. Pleša zvezdnika Reala je spet pokukala na plan, uporabniki družabnih omrežjih pa so spet planili v smeh. Da, človeška zloba ne pozna meja. 

Bilić, kakšna pa je to pričeska?

Da ta rek velja, boste videli tudi pri naši naslednji izbiri. Slaven Bilić, nekdanji hrvaški selektor in zdajšnji trener West Hama, letošnje evropsko prvenstvo spremlja kot strokovni komentator na ITV. S komentiranjem in znanjem je navdušil gledalce, malce manj pa s svojo pričesko. Na prvi pogled kaže, da so poletni meseci tudi Hrvatu razredčili lasišče, zlobni jeziki pa so dejali, da je videti kot razbojnik v filmu Sam doma, ko mu navihani fantič z gorilnikom zakuri glavo.  

 

Policisti poškropili tudi ženo angleškega zvezdnika

Rebekah Vardy, ki za svojega moža in člana angleške reprezentance Jamieja Vardyja stiska pesti v Franciji, je naprej skupaj s preostalimi angleškimi navijači pila pivo, ko je francoska policija, takoj vsaj pravi Vardyjeva, iz neznanega razloga uporabila solzivec in jih obravnavala kot živali.

Tukaj je bilo še vse lepo in prav …

… potem pa je sledila jeza na policiste

"To je bila moja najslabša izkušnja v življenju na gostujočih tekmah. Solzivec brez razloga in obravnavanje policije, kot da smo živali. Šokantno," je se glasil prvi tvit, drugi pa: "Težko je komentirati zadeve, ko nisi zraven, tukaj sem bila, vse sem videla na lastne oči. Kar sem videla, je bilo grozno," je bila ogorčena Vardyjeva. 

 

Ne spreglejte