Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
28. 2. 2017,
15.59

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68

1

Natisni članek

Melania Trump Bela hiša Donald Trump Ines Knauss

Torek, 28. 2. 2017, 15.59

6 let, 7 mesecev

Je to pravi razlog, da Melania noče v Belo hišo?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68

1

melania trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriški mediji še naprej ugibajo, kaj je pravi razlog, da se Melania Trump ni preselila v Belo hišo k možu, predsedniku ZDA Donaldu Trumpu. Zdaj ponujajo novo teorijo o tem.

Odkar je Trump napovedal kandidaturo za predsednika ZDA, so mediji ugibali, ali bo Bela hiša novi dom njegove družine, in se šalili, da je edini kandidat, čigar dom je bolj razkošen od uradne predsedniške rezidence. Spraševali so se, ali se bo Melania pripravljena odpovedati razkošnemu stanovanju v Trumpovi stolpnici v New Yorku.

Po Trumpovi novembrski zmagi na volitvah je prišlo sporočilo, da bo nova prva dama ZDA Melania do junija ostala v New Yorku skupaj s sinom Barronom, ki tam obiskuje šolo. Sevničanka je dala sinu in njegovemu šolanju prednost pred nalogami prve dame, ki jih opravlja le občasno, pogosto pa namesto nje vskoči Trumpova hči Ivanka.


Preberite še:
Najtesnejša prijateljica Melanie Trump


Daily Star zdaj poroča, da šolanje desetletnega Barrona ni pravi razlog za to, da se Melania ne preseli v Washington. Prva dama, ki naj bi bila v svoji novi vlogi precej nesrečna, ostaja v New Yorku zaradi svoje sestre Ines Knauss, s katero sta si zelo blizu in ki je edina oseba, ki ji Melania po pisanju Daily Stara zares zaupa. Ines, ki je do svoje mlajše sestre zelo zaščitniška, živi nedaleč od Melanijinega stanovanja in sestri preživita veliko časa skupaj.

O Ines, ki ji je uspelo med razgreto predvolilno predsedniško kampanjo ohraniti anonimnost, so se prejšnji teden razpisali mediji v ZDA in jo označili za skrivno sestro prve dame ZDA. Zdaj se sprašujejo, ali je ona razlog, da Melania noče zapustiti New Yorka.

Bela hiša je sredi meseca poudarila, da se bosta Melania in Barron v Washington preselila junija po koncu šolskega leta, a to nikakor ne ustavi namigovanj, da tudi takrat napovedane selitve ne bo.

Ne spreglejte