SiolNET.
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Preprodajalci (Traffic)

1

termometer

 | Foto:
Zvezdniška igralska zasedba v s štirimi oskarji nagrajeni mojstrovini Stevena Soderbergha, v kateri se prepletajo različne zgodbe o trgovanju z nezakonitimi drogami.

Režija: Steven Soderbergh Igrajo: Michael Douglas, Benicio Del Toro, Catherine Zeta-Jones, Don Cheadle, James Brolin, Dennis Quaid, Albert Finney, Erika Christensen, Luis Guzman, Amy Irving, Topher Grace Žanr: Kriminalna drama Dolžina: 147 minut IMDb: 7,7/10

Javier Rodriguez (Del Toro) je mehiški policist, ki skupaj s svojim partnerjem in prijateljem Manolom Sanchezom (Jacob Vargas) dela na ameriško-mehiški meji in okoli nje, vendar se kmalu znajde v mreži korupcije, kar ga pripelje v brezizhoden položaj.

Robert Wakefield (Douglas) je brezkompromisen in konservativen sodnik vrhovnega sodišča v Ohiu, ki ga predsednik ZDA imenuje za vodjo boja proti drogam na zvezni ravni. Wakefield pa se s težavami, povezanimi z mamili, spopada tudi v zasebnem življenju, saj spozna, da se je v smrtonosen vrtinec drog ujela tudi njegova najstniška hčerka Caroline (Christensen).

Montel Gordon (Cheadle) in Ray Castro (Guzman) sta zvezna agenta Ameriške enote za boj proti drogam. Njuna aretacija nepomembnega preprodajalca se nepričakovano obrestuje, ko se ta odloči, da bo pričal proti mogočnemu kralju droge Carlosu Ayalaju. Carlosova aretacija preseneti in potre njegovo nosečo ženo Heleno (Zeta-Jones), ki poišče pomoč pri odvetniku Arnieu Metzgerju (Quaid). Da bi čim hitreje rešila svojega moža iz zapora in zavarovala njunega otroka, je pripravljena storiti vse – pa čeprav to pomeni, da bo morala prevzeti možev posel.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin