SiolNET. Posel danes Novice
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najdražje vile v Ljubljani, ki iščejo najemnike

10

termometer

Vila v Ljubljani
Foto: Nepremicnine.net

Cene mesečnih najemnin za najdražje hiše v Ljubljani segajo tudi do deset tisočakov. Njihovi lastniki večinoma ciljajo na diplomatska predstavništva ali na premožne poslovneže.

Na največjem nepremičninskem spletnem portalu www.nepremicnine.net smo preverili razpoložljivo ponudbo stanovanjskih hiš v slovenski prestolnici, ki se oddajajo v najem.

Ljubljanska Situla Posel danes Ne samo cene nepremičnin, v Ljubljani rastejo tudi najemnine

Trenutno 85 lastnikov hiš išče najemnike, osem od njih za najemnino zahteva od pet do deset tisoč evrov. Poglejte si pet najdražjih.

Vila za deset tisočakov mesečno Vila v Ljubljani Foto: Nepremicnine.net

Na atraktivni lokaciji v središču Ljubljane je za deset tisoč evrov mesečno na voljo velika reprezentančna vila, ki je po zatrjevanju nepremičninske agencije primerna za predstavništvo veleposlaništev ali prestižne poslovne prostore. Vila s 633 kvadratnimi metri stanovanjske površine je bila zgrajena leta 1932, adaptirana pa leta 1993.

stanovanje v ljubljani Posel danes Bi Slovenija po vzoru Nemčije lahko omejila višine najemnin?

Po trenutni razporeditvi se v hiši poleg vseh pomožnih prostorov nahajajo še dnevna soba z jedilnico, ločena kuhinja, sedem spalnic, pet kopalnic, soba za rekreacijo in garaža. Lastnik jo je pripravljen prenoviti oziroma prilagoditi za dolgoročnega najemnika. Cena najema znaša deset tisoč evrov mesečno.

Staromeščanska vila z dvigalom

Vila v Ljubljani Foto: Nepremicnine.net

Delno opremljena reprezentančna vila v Rožni dolini iz leta 1927 je bila v celoti prenovljena pred desetletjem. Na 415 kvadratnih metrih stanovanjske površine ponuja udobje več spalnic in kopalnic. Skozi štiri etaže vozi dvigalo. Ker so tlakovana tla na vrtu ogrevana, odmetavanje snega ne bo potrebno. Cena najema devet tisočakov mesečno.

Novogradnja v Trnovem

Vila v Ljubljani Foto: Nepremicnine.net

Nova vila z dvigalom v Trnovem je znotraj še nedokončana, a bo po trditvah lastnika za prevzem najema izdelana na ključ. Najemnik ima tako možnost sodelovanja pri izbiri zaključnih materialov.

Lastnik najemniku ponuja opcijo najema enostanovanjskega objekta, dvostanovanjskega objekta ali poslovno-stanovanjskega objekta. Za mesečni najem bo treba odšteti osem tisočakov.

Vila v Rožni dolini

Vila v Ljubljani Foto: Nepremicnine.net

V Rožni dolini se oddaja še ena meščanska vila iz leta 1928, ki ima 414 kvadratnih metrov stanovanjske površine. Popolnoma prenovljena je bila pred dvema letoma in je etažirana na štiri stanovanjske enote z ločenimi števci. Pred hišo je pet do šest parkirnih mest.

123 Posel danes Iskanje najemniških stanovanj postaja nočna mora #video

Lastnik si za najemnike želi nekadilce, ki nimajo domačih živali. Cena najema znaša osem tisoč evrov mesečno.

Luksuzna vila na Viču

Vila v Ljubljani Foto: Nepremicnine.net

Vila iz leta 1920 je bila preurejena v luksuzno vilo pred desetletjem. Stoji blizu središča mesta in Rožne doline ter premore dve kuhinji, jedilnico za 12 oseb, tri spalnice, dve kopalnici in garažo za tri avtomobile. Je delno opremljena, vselitev je možna takoj. Cena 7.500 evrov mesečno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 64
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin