SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Na neobičajen način do znanja nemščine!

Oglasno sporočilo

Človek, ki je zaslužen za enostavno dvotedensko formulo osvajanja nemškega jezika, se imenuje Franz Reimann. Zahvaljujoč njemu imajo Slovenci priložnost, da v kratkem času osvojijo nemški jezik. Reimannova metoda je postala konkurenca tradicionalnim jezikovnim šolam, saj se postavi po robu njihovim metodam. Največja prednost je, da lahko količino gradiva, ki je nekoč na tečajih zadostovala za eno leto učenja, zdaj obvladate v kratkem obdobju.

Pingulinu PR

Priljubljenost Reimannove metode raste in vse več Slovencev se hoče naučiti nemščine prav s to metodo. Že v dveh tednih se lahko prepričaš o njeni učinkovitosti, ne glede na starost, izobrazbo in talent. Vendar pa se pripravi na eno neprijetno stvar. Čeprav boš opazil izraze ponosa na obrazih svojih družinskih članov, prijateljev in kolegov, ti nihče ne bo verjel, da je bilo za tako poznavanje nemškega jezika potrebnih le 14 dni.

Začni se učiti zdaj in v samo 14 dneh boš opazil spremembe v vsakdanjem življenju. Štirinajst dni je dovolj, da odstraniš problem, ki se je pojavljal med komunikacijo. Štirinajst dni je obdobje, v katerem se boš naučil dovolj za branje člankov na spletu. Štirinajst dni boš imel priložnost, da vzbudiš začudenje med svojimi najbližjimi ter prejmeš priznanje svojih nadrejenih in sodelavcev.

Nemščine se ni težko naučiti

Ne verjemi tistim, ki trdijo, da je učenje nemščine težko, saj to ni res. Izkoristi poln potencial svojih možganov, saj so bili narejeni, da se prilagajajo in učijo. Ni se ti treba spraševati, ali si dovolj nadarjen, saj nadarjenost ni ključna.

To, kar potrebuješ za učenje nemščine, sta volja in prava metoda učenja. Če nimaš volje, ti ne bo koristila niti najpreprostejša metoda. Če pa nimaš prave metode, se ne boš premaknil z začetka in boš obtičal na mestu. Nezmožnost normalnega sporazumevanja v nemščini bo postopoma ubijala tvojo voljo in padel boš v začaran krog.

Tukaj nastopi Franz Reimann. Njegova metoda te bo popeljala na pravo pot, saj v nobenem trenutku ne boš izgubil volje do učenja, metoda pa ti bo dala priložnost, da v samo dveh tednih osvojiš nemški jezik. To ti bo dalo dodaten zagon in motivacijo, saj je metoda hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. Ne boš si več lomil jezika pri sporazumevanju s tujci. Počitnikovanje v tujih državah ti ne bo več predstavljajo težav.

Pingulinu PR

Kaj je glavni problem drugih metod učenja nemščine?

Vse konvencionalne metode so zmotne glede iste stvari, saj učenje nemškega jezika naredijo veliko težje:

  • v tebi ne vzbujajo želje, da se naučiš tega jezika,
  • pripeljejo te do tega, da začneš dvomiti o svojem talentu,
  • sčasoma resno vplivajo na tvojo samozavest.

V vseh konvencionalnih šolah te učijo o jeziku. Ljudje se vpišejo na tečaj, da bi se učili jezika, kako ga razumeti in uporabiti. Poleg tega te na tečajih nihče ne prisili, da se sporazumevaš s tujci, ko se znajdeš v tej situaciji, pa imaš blokado. Težko se spomniš besed, sestavljanje stavkov pa postane prava znanost. S to metodo se ne boš znašel v takih situacijah.

Druga zmota je, da nikoli ne boš obvladal tujega jezika, če ne živiš v tem govornem območju. To ni res, saj lahko začneš govoriti nemško brez napora, s pravim pristopom in dobro metodo. Če z dozdajšnjimi metodami učenja nisi dosegel rezultatov, tokrat osvoji nemščino s preprostim receptom za uspeh.

Kakšen je recept uspeha učenja nemškega jezika?

Recept za uspešno učenje nemškega jezika je upravičeno postala metoda učenja Franza Reimanna. Uspeh ne bo izostal, saj sta za obvladanje nemščine potrebna le dva tedna. Bi se rad hitro naučil nemščine? Ne izgubljaj časa z različnimi učbeniki, saj niso bili narejeni z namenom, da se hitro naučiš nemškega jezika, in v njih ne boš našel te metode.

Metoda Franza Reimanna je popolnoma drugačna od vsega, kar si videl do zdaj. Ta metoda vpliva na tvoje možgane tako, da si z lahkoto zapomnijo vse, kar je potrebno, nove besede pa se bodo povezovale brez težav. V trenutku in brez muke boš obvladal nemški jezik.

Pingulinu PR V čem je skrivnost Reimannove metode?

Lernelingu je ime, ki ga je Franz Reimann dal svoji dvotedenski formuli za avtomatično učenje nemščine. Ta knjiga je edinstvena zato, ker izboljša in pospeši pomnjenje zaradi posebnega sistema učenja, ki spodbudi uporabo tvojih prirojenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktivirajo le del kapacitete tvojih možganov, da pomni in ustvarja asociacije. Ponavadi te metode ne vzpodbujajo teh kognitivnih procesov, saj aktivirajo le majhen del možganskih struktur. Knjiga Lernelingu deluje drugače. Izkoristi stoodstotno kapaciteto, ki jo imaš, vendar "drema" v tvoji podzavesti.

Preprosto povedano, dvotedenska formula Lernelingu istočasno aktivira desno in levo možgansko polovico. Jezikovni del aktivira levo, medtem ko slika aktivira desno polovico. V takih pogojih celotni možgani delujejo petkrat bolj učinkovito kot drugače. Rezultat tega so povečane kognitivne sposobnosti, sposobnost pomnjenja novih besed in njihovega povezovanja s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močne in globoko vtisnjene v spomin, da se tvoji možgani samodejno učijo novih besed.

Ali je učenje z Reimannovo metodo zapleteno?

Ne, saj so lekcije razdeljene na poglavja in so bile zamišljene na poseben način, da bi se možgani lahko hitreje in učinkoviteje učili. Izdelane so po principu, ki se je izkazal za najbolj učinkovitega: najprej vidiš besedo, potem pa šele dobiš razlago.

Učenje z Lernelingu bo potekalo sistematično. Že prvi dan lahko osvojiš okrog 200 besed. Večji napredek je mogoče opaziti po enem tednu, saj bo besednjak postal bogatejši in bolj raznolik. Po dveh tednih izgine psihična blokada, ki ti preprečuje, da se sporazumevaš v tujem jeziku, in začneš se tekoče pogovarjati brez kakršnihkoli težav.

Količina znanja nemškega jezika te bo po enem mesecu učenja presenetila, saj ga boš tako obvladal, kot da bi se ga učil že leta. Ne izgubljaj časa z nekoristnimi večmesečnimi tečaji ter inštrukcijami, preprosto naroči knjigo Lernelingu. Ta knjiga je primerna za vse, obenem pa je tudi zelo preprosta za uporabo.

Priložnost, ki je nihče ne bi smel izpustiti Pingulinu PR

Nauči se nemščine na preprost in zanimiv način! Potrebna sta samo dva tedna, da jo osvojiš. Izkoristi popust, ki je na voljo, saj je knjiga Lernelingu po 50 odstotkov nižji ceni priložnost, ki je ne smeš izpustiti.

Obstaja še nekaj, kar boš prejel, to pa je 44-dnevna garancija za povračilo denarja, ki ti jo daje sam Franz Reimann. Brez vprašanj dobiš svoj denar nazaj. Preprosto nimaš česa izgubiti, lahko pa veliko pridobiš. Samo naroči in se začni učiti!

Opomba: ponudba je časovno omejena, zaloge pa zaradi ugodne cene hitro izginjajo. Pohiti!

Naročnik oglasne vsebine je Spletno nakupovanje. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin