Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 10. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Brinox d.o.o. procesni sistemi PR članek

Ponedeljek, 10. 10. 2022, 7.00

1 leto, 6 mesecev

Izberite varno prihodnost

Oglasno sporočilo

V današnjih turbulentnih časih, ko na naša življenja doma in na delovnem mestu vplivajo ekonomske spremembe, tehnološki razvoj, globalizacija in celo pandemije, je pri iskanju in izbiri zaposlitve izjemnega pomena, v kakšni panogi deluje podjejte, v katerem se želimo zaposliti.

Ekipa Brinox | Foto: Ekipa Brinox

"Varna" zaposlitev se na lestvici prioritet našega življenja dviguje vedno višje. Farmacevtska panoga po tehnološki, inovativni in tržni naravnanosti spada med vodilne gospodarske panoge s konstantno rastjo. Brinox, ki je dobavitelj opreme in procesnih sistemov največjim globalnim farmacevtskim podjetjem, je del te rasti in zato v teh dneh z namenom krepitve svoje delovne ekipe na široko odpira svoja vrata. Vsem zainteresiranimi se ponuja izjemna priložnost, da postanete del mednarodne ekipe Brinox.

Brinox_2_DSCF3827c | Foto:

Brinox je visokotehnološko podjetje in vodilni ponudnik procesne opreme ter avtomatiziranih sistemov za biofarmacevtsko in farmacevtsko industrijo v Evropi in po svetu. Podjetja na naši opremi proizvajajo najmodernejše vrste zdravil, kot so na primer biološka zdravila za zdravljenje virusnih obolenj, zdravila za boj proti raku in kroničnim boleznim. S kupcem sklepamo trdna partnerstva in družno prehodimo pot od idejne zasnove sistema do njegovega zagona. Partnerji in kupci od nas zahtevajo in pričakujejo kakovost, inovativnost, fleksibilnost in zanesljivost, zato smo te vrednote postavili za temelje našega dela in poslovanja. Cenimo inovativnost in spodbujamo kreativnost, pri čemer skrbimo, da redno, odprto in dvosmerno komuniciramo z zaposlenimi in kupci, saj se zavedamo, da smo tako prvi kot drugi tisti, ki uresničujemo zastavljeno strategijo.

Brinox je bilo eno prvih podjetij, ki je v času pandemije izdelalo opremo za proizvodnjo cepiva proti Covidu-19. V izjemno kratkem času smo dobavili opremo prvemu proizvajalcu cepiva in na tak način pripomogli v boju proti koronavirusu. | Foto: Brinox je bilo eno prvih podjetij, ki je v času pandemije izdelalo opremo za proizvodnjo cepiva proti Covidu-19. V izjemno kratkem času smo dobavili opremo prvemu proizvajalcu cepiva in na tak način pripomogli v boju proti koronavirusu.

Celovite rešitve v projektiranju in izdelavi procesnih sistemov ponujamo prek matičnega podjetja v Švici in prek hčerinskih podjetij v Sloveniji in Nemčiji. V skupini podjetij je trenutno zaposlenih več kot 350 sodelavcev, zaradi načrtovane rasti pa bomo ekipo Brinox povečali predvsem v proizvodnji in inženiringu. Z veseljem bomo popolnili našo bazo kandidatov tudi s prijavami na delovna mesta v podpornih službah, predvsem v IT, računovodstvu in nabavi.

Procesni sistemi Brinox

Fotogalerija
1 / 7

Delo v podjetju Brinox ponuja veliko kariernih priložnosti tako za začetnike, ki na novo vstopajo v poslovni svet, kot za strokovnjake, ki so si v preteklem obdobju že nabrali izkušnje in znanje. Zavedamo se, da je vsak začetek zahteven, zato vsakega, ki vstopi v poslovni proces na kateremkoli področju in se vanj vključi, vodimo skozi proces "on-boardinga". Ob vstopu v podjetje vam dodelimo mentorja, ki vas sprejme, spremlja in usmerja v času prvih delovnih mesecev. Poleg strokovnih veščin smo pozorni tudi na veščine, ki se vežejo na pozitivno naravnanost do sodelavcev, dela in podjetja.

Delovna mesta v Brinoxu 

Fotogalerija
1 / 6

Svojo odličnost delodajalca izkazujemo s sodobnim in sproščenim delovnim okoljem, odličnimi pogoji dela in kakovostnimi medsebojnimi odnosi, pri čemer izpostavljamo:

  • dolgoročno zaposlitev v stabilnem in rastočem podjetju,
  • delo v mednarodnem, visokotehnološkem okolju, v perspektivni panogi,
  • možnost dodatnega izobraževanja (tudi tuji jeziki),
  • delo v mladem kolektivu ter urejenem delovnem okolju,
  • strokovno mentorstvo,
  • družabne dogodke, zabave in piknike (tudi za vaše otroke),
  • kosilo v podjetju,
  • zagotovljeno parkirno mesto,
  • vključitev v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje,
  • vključitev v kolektivno zdravstveno zavarovanje Specialisti,
  • možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje.

Če so vaše kompetence skladne z našimi in ste izrazito usmerjeni k doseganju rezultatov, se povežite z nami.

Želite izvedeti več?

Več informacij o podjetju in zaposlitvah najdete na naši spletni strani www.brinox.si.

Korporativni film Brinox

Kontakt:

Brinox d.o.o., Sora 21, 1215 Medvode

T: 01 - 3619 730

M: hr@brinox.eu

www.brinox.si

Prevzemite odgovornost za svojo prihodnost in še danes pošljite svoj življenjepis v Brinox na elektronski naslov hr@brinox.eu.

Brinox_4_DSCF3421c | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je BRINOX, D. O. O. 

Ne spreglejte