Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 6. 2017,
22.11

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

AmCham Slovenija kbm

Torek, 13. 6. 2017, 22.11

6 let, 6 mesecev

AmCham Top Potential of the Year je Deana Jezeršek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Deana Jezeršek, soustanoviteljica in vodja izobraževanja in razvoja v podjetju LanguageSitter, je postala ambasadorka AmCham Top Potential of the year 2017, zmagala je na izboru, ki ga prireja Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji (AmCham).

Deana Jezeršek, zmagovalka programa AmCham Young Professionals. | Foto: AmCham Slovenija Deana Jezeršek, zmagovalka programa AmCham Young Professionals. Foto: AmCham Slovenija Sedma generacija programa AmCham Young Professionals je nocoj dobila svojega ambasadorja. To je po izboru občinstva, komisije in medsebojnih ocen postala Deana Jezeršek, so sporočili iz AmCham Slovenija.

Premagala je štiri superfinaliste. Za naziv so se poleg nje potegovali še Tadej Jančar, Steklarna Hrastnik, Sandra Kecman, Bisnode, Maša Madon, Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete, in Gašper Hren, Danfoss Trata.

Želi si spremeniti izobraževalni sistem

Deana Jezeršek, soustanoviteljica in vodja izobraževanja in razvoja v podjetju LanguageSitter, je predana misiji, da bo spremenila izobraževalni sistem. Gledalce v občinstvu in člane komisije je prepričala s svojim sproščenim nastopom, kjer je povedala, da je optimistična, "ker si povprečje ljudi, s katerimi se družiš", in ona si je izbrala zelo pozitivno peterico.

Na vprašanje, kaj zanjo pomeni največji navdih v življenju, je Deana odgovorila, da bi pred dvema letoma rekla, da so to tuji jeziki, zdaj pa sta na prvem mestu njeni dve hčerki.

V zahvali ob prejemu naziva je Deana vsem zbranim položila na srce pravljico. "Mi smo vsi zvezde. Bodimo kot Zvezdica Zaspanka, ki je morala na Zemljo za kazen. Ne skrivajmo zlatih las, ampak jih pokažimo, izkoristimo svoj potencial. Najdimo nekoga, ki ima kamen namesto srca, ga ogrejmo in mu vrnimo srce," je povedala ambasadorka programa AmCham Young Professionals. 

Finalisti programa AmCham Young Professionals. | Foto: AmCham Slovenija Finalisti programa AmCham Young Professionals. Foto: AmCham Slovenija

Kaj je AmCham Top Potential of the Year 2017

AmCham Top Potential of the Year 2017 je sklepni dogodek 7. generacije programa AmCham Young ProfessionalsTM. Program je platforma za osebni in karierni razvoj posameznikov. Je mreža mladih, ki s svojo energijo v prostor vnašajo optimizem in poudarjajo priložnosti, so navdih in obveza za spremembe na bolje. So mladi, ki želijo biti aktivni, sodelovati in si zaupati.

Ne spreglejte