Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2017,
9.33

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ekonomska fakulteta Ljubljana PR članek

Ponedeljek, 18. 9. 2017, 9.33

6 let, 7 mesecev

Ali smo pripravljeni na uspešno digitalno preobrazbo?

Oglasno sporočilo

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete 21. septembra 2017 v Ljubljani gosti predavatelje iz Velike Britanije, Grčije, Švedske, Hrvaške in Slovenije ter uspešna start-up podjetja, ki živijo "digitalno" in bodo v sklopu konference Cutting Edge of Digital Mind predstavili uspešne digitalne strategije ter delili svoje izkušnje s področja digitalne preobrazbe.

Ekonomska fakulteta Cutting Edge | Foto:

Ali smo pripravljeni na uspešno digitalno preobrazbo? Ali se res zavedamo vplivov, ki jih prinašajo nove digitalne tehnologije v vsakdanjem poslovanju? Kako podjetja dojemajo proces digitalizacije? To so le nekatera izmed vprašanj, ključna predvsem za podjetja, ki se zavedajo pomena novih digitalnih tehnologij in gledajo na digitalno preobrazbo kot poslovni izziv, ki zahteva spremembe pri ljudeh, v organizacijski kulturi in poslovnih procesih.

Ekonomska fakulteta Cutting Edge | Foto:

V hotelu InterContinental Ljubljana bomo priča svetovnim digitalnim trendom in praksam s poudarkom na digitalni kulturi ter izzivih in vplivih, ki jih prinaša 4. industrijska revolucija, skupaj z umetno inteligenco, tehnologijo blockchain in drugimi. V sklopu dogodka bodo potekale interaktivne predstavitve digitalnih strategij ter moderirana diskusija s podjetji: A1 Slovenija, NLB, Petrol, Visionect, SunContract in Smart Optometry.

Prijave so še vedno odprte!

Prijavi se >>> www.digitalization.si

Ne spreglejte