Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2019,
9.34

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 13. 8. 2019, 9.34

4 leta, 8 mesecev

2 najuspešnejši sodobni metodi za hitro učenje tujih jezikov, ki ju šole tujih jezikov pred vami skrivajo

Oglasno sporočilo

Že nekaj tednov kroži zgodba o pojavu inovativnih metod učenja angleščine in nemščine, zaradi česar so mnoge šole tujih jezikov v paniki, nekatere pa so skoraj prenehale delovati. Odkrili smo dobro varovano skrivnost – ljudje vseh starosti, od otrok v osnovnih šolah do starejših upokojencev, uporabljajo te metode in dosegajo neverjetne rezultate. Poleg teh učnih metod, ki imajo vse enake možnosti, ne glede na izkušnje in nadarjenost, se je učenje tujih jezikov dvignilo na povsem novo raven.

Pingulingu | Foto:

Zato smo se odločili raziskati najnovejše metode, ki temeljijo na nevrolingvističnih raziskavah in so že pridobile veliko popularnost v tujini zaradi svoje edinstvene formule, ki:

  • odstrani pomanjkanje motivacije za učenje
  • 5krat močneje stimulira možgane in krepi spomin
  • pospešuje učenje jezikov s spodbujanjem obeh delov možganskih polovic

Se sliši nedostopno ali dolgotrajno? Dve revolucionarni knjigi, ki ju predstavljamo, spodkopavata vse predsodke o zapletih učenja angleščine in nemščine.

1. Pingulingova knjiga temelji na dvotedenskem učenju angleškega jezika znanega poliglota Aarona Stona, ki govori 23 jezikov. Dokazuje, da lahko v manj kot enem mesecu obvladate angleščino kot materni jezik, ne glede na spol, starost, izobrazbo ali raven znanja!

Kako deluje: Stone je uporabil nevrolingvistične raziskave o procesih, ki se odvijajo med učenjem novega jezika, in na podlagi njih razvil metodo učenja, ki izkorišča maksimalne možganske zmogljivosti in pospeši ter izboljša učne izide za kar 5x! Ta metoda se uspešno bori z vsemi ovirami pri učenju novega jezika – pomanjkanje motivacije, utrujenost, zasičenost z informacijami, duševne blokade. Za učinkovitost te učne metode je ključna skupina zabavnih in posebej oblikovanih interaktivnih učnih ur za učenje vsakodnevnega angleškega jezika na enem mestu, v eni knjigi. Sprejemanje jezika poteka skoraj podzavestno, namesto konvencionalnega in neproduktivnega učenja besed in stavkov na pamet.

Učinkovitost: Mnogi mediji govorijo o tem, kako je poliglot Aaron Stone spremenil življenje s svojo 2-tedensko formulo. Pomagal jim je najti boljše plačano delo, izboljšati kariero, potovati več. V primerjavi z drugimi angleškimi učbeniki in številnimi tečaji (standardnimi in spletnimi) se je pokazalo, da z metodo Pingulingo dosegajo trikrat boljše rezultate na zabaven način in brez zapravljanja denarja. 98 % ljudi, ki so uporabljali metodo Pingulingo, trdijo, da so takoj na začetku dobili motivacijo za učenje in veliko željo po napredku, po tednu in pol pa so lahko že prosto uporabljali angleški jezik v komunikaciji.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Pingulingo lahko naročite na uradni strani. Cena se bo kmalu povečala zaradi uspeha metode, trenutno pa jo lahko naročite s 50-% popustom.

Ocena učinkovitosti: 9,5/10

Za več informacij o knjigi Pingulingo kliknite tukaj

Pingulingu | Foto:

2. Knjigo Lernelingu si je zamislil Franza Reimann, ki je bil po njeni zaslugi nominiran za prestižno nagrado. Zasnovana je tako, da aktivira 100-odstotno zmogljivost vaših možganov med treningom, ki sicer "drema". Zagotavlja, da se lahko naučite nemščine na zanimiv, hiter in učinkovit način, tudi če se z njo še niste srečali.

Kako deluje: Knjiga je sestavljena iz inovativnih učnih lekcij, razdeljenih na poglavja, ki temeljijo na podobnosti med besedami. Te lekcije aktivirajo kar 3 centre v možganih, kar izboljša proces spomina in pospeši učenje jezikov. Med učenjem novih besed hkrati delata leva in desna možganska polovica. Govorno sporočilo doseže levo polovico in ustrezna slika desno. Vsako besedo ali besedno zvezo si zapomnite z nekaj čutili naenkrat in ta proces poteka hitreje kot z uporabo drugih metod učenja. Učenje na ta edinstven način ustvarja neuničljivo mrežo asociacij v možganih, kot je mehanizem povezovanja, ki se odvija v otrokovih možganih, medtem ko se uči govoriti v maternem jeziku.

Učinkovitost: Na podlagi preizkušanja knjige je potrjeno, da ta učna metoda omogoča shranjevanje do 200 tujih besed na dan. Že po nekaj dneh se lahko sporazumevamo v nemškem jeziku na osnovni ravni, po 2 tednih pa sledi popolno obvladovanje gradiva, ki je načrtovano za celo leto tečaja! Uspešnejša in boljša aktivacija možganskih celic vpliva na izboljšanje spomina in počasnejše pozabljanje naučenega. 80 % anketirancev, ki so se na ta način začeli učiti nemščino, se je želelo hitro naučiti jezika, da bi lahko iskali delo v nemško govorečih državah. Celo 77 % jih je zdaj na dobro plačanih delovnih mestih in nimajo težav pri sporazumevanju v tujini.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Če naročite na uradni spletni strani podjetja Lernelingu, dobite popust in v 2–3 delovnih dneh dostavo na svoj domači naslov.

Ocena učinkovitosti: 9,3/10

Za več informacij o knjigi Lernelingu kliknite tukaj

Pingulingu | Foto:


Obe knjigi sta inovativni in temeljita na sodobnih nevrolingvističnih raziskavah. Kažeta, da obstaja vcepljen predsodek glede zastarelosti in neuspeha tradicionalnega načina učenja jezika z besedili, ki so izjemno neutemeljena.

Knjiga Pingulingo je izjemno učinkovita, ker deluje v treh fazah: odstranjuje pomanjkanje motivacije za učenje ter stimulira možgane in spomin do 5-krat, hkrati pa samodejno pospešuje učenje tujih jezikov. Zaradi teh lastnosti je idealna za ljudi, ki nimajo motivacije ali pa si gradivo počasneje zapomnijo.

Knjiga je kot nalašč za vse, ki imajo težave pri učenju tujih jezikov in tiste, ki hitro pozabijo na nove stvari. Uporabljajo jo lahko tudi tisti, katerih misli pogosto izpuhtijo. Vse, kar je potrebno, je dosledna in redna uporaba knjige in uspeh ne bo izostal.

Knjiga Lernelingu je kot nalašč za vse, ki imajo težave pri učenju tujih jezikov in tiste, ki hitro pozabijo na nove stvari. Uporabljajo jo lahko tudi tisti, katerih misli pogosto izpuhtijo. Vse, kar je potrebno, je dosledna in redna uporaba knjige in uspeh ne bo izostal.

Avtorji knjige ne zagotavljajo enakih rezultatov za vse uporabnike. Uspešnost učenja je odvisna od ravni znanja in časa, ki je namenjen učenju. Za majhen odstotek ljudi, ki vsebine ne utrjujejo dovolj redno, ti načini učenja niso primerni.

Dodatna olajševalna okoliščina je zagotovo posebna 44-dnevna garancija, veljavna za obe knjigi – če ne boste premagali osnov želenega tujega jezika v zajamčenem obdobju, bo celoten plačani znesek vrnjen brez dodatnih vprašanj.

Svetujemo vam, da poskusite – zakaj tvegati in zapravljati denar za drage tečaje in zasebne ure, če lahko na preprost in zabaven način dosežete kar trikrat boljše rezultate doma?


Naročnik oglasne vsebine je Net Sales Ltd.

Ne spreglejte