SiolNET. Posel danes Služba
1,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Služba za Slovence, ki bi se preselili na Irsko

1,95

termometer

V Dublinu, kjer ima internetni velikan Google sedež evropskega podjetja, sta se odprli dve prosti delovni mesti za kandidate iz Slovenije. Če vas torej selitev na Irsko ne moti, potem je to morda prava služba za vas. Preverite tudi druga prosta delovna mesta, ki smo jih poiskali. 

Google

Google za delovni mesti v Dublinu išče dva nova sodelavca iz Slovenije, in sicer na področju prodaje in spletnega marketinga. Iščejo sodelavca v prodaji za področje uporabniške izkušnje in sodelavca za področje spletne prodaje malim in srednjim podjetjem

Od kandidatov, ki se bodo prijavili na prosti delovni mesti, med drugim pričakujejo visokošolsko izobrazbo ter odlično znanje angleščine in slovenščine (prednost je tudi znanje hrvaščine, ni pa obvezno). Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje v prodaji, na področju pomoči uporabnikom, trženju, svetovanju in podobno.

iPROM

V iPROM zaradi povečanega obsega dela zaposlijo mladega, perspektivnega sodelavca za delo na področju testiranja in razvoja rešitev za digitalno oglaševanje. Novi sodelavec bo imel naslednje naloge: testiranje in analiza programske opreme v skladu z internimi smernicami, projektno delo v sodelovanju s programersko ekipo, priprava tehnične dokumentacije, tretja stopnja podpore.

Kandidati morajo poznati naslednje programske jezike in tehnologije:

- PHP, Javascript, SQL,

- HTML/CSS,

- JavaScript.

- Nujno je znanje objektno orientiranega razvoja,

- izkušnje z razvojem spletnih storitev (SOAP, REST ipd.),

- poznavanje podatkovnih baz (MySQL, PostgreSQL).

Od kandidatov med drugim pričakujejo tudi: 

- razumevanje digitalnih standardov, medijskega načrtovanja,

- izkušnje s področja načrtovanja in programiranja,

- izkušnje in znanje uporabe programske opreme za oglaševanje v digitalnih medijih.

Zainteresirani lahko svojo prijavo s CV-jem in kratko razlago, zakaj so najprimernejši kandidat za delo v ekipi, pošljejo do 8. aprila 2016 prek obrazca na spletni strani podjetja, kjer lahko najdejo tudi več informacij o delovnem mestu.

Schachermayer

Podjetje Schachermayer iz Trzina zaradi širitve prodajnega programa na področju Slovenije v svoj kolektiv vabi strokovnega prevajalca v marketingu.

Od kandidatov med drugim pričakujejo: 

- V. ali VI. stopnjo strokovne izobrazbe naravoslovne oz. tehnične smeri,

- triletno delovno prakso na področju marketinga,

- sposobnost pisnega in ustnega izražanja,

- računalniško pismenost,

- obvladovanje programov HPM, Word, Excel, Trados, Indesign, SAP,

- aktivno znanje nemškega jezika,

- vozniški izpit B-kategorije.

Izbranemu kandidatu ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo poznejše zaposlitve za nedoločen čas. Vaše vloge z življenjepisom in dokazili o izobrazbi pričakujejo do 30. aprila 2016, prijavite pa se lahko prek spletne aplikacije Moja zaposlitev.

Hofer

Trgovsko podjetje Hofer išče več novih sodelavcev. Prodajalke oziroma prodajalce zaposlijo v Ljubljani, Postojni, Brežicah, Logatcu, Trebnjem, Lavrici, Škofljici in na Vrhniki.

Geaprodukt

Geaprodukt, trgovsko podjetje, specializirano za trženje in distribucijo sadja in zelenjave, išče nove sodelavce. V Ljubljani zaposlijo komisionarja, v Mariboru pa komisionarja in blagovnega referenta. Več informacij o delovnih mestih najdete na spletu.  

HILL International

Podjetje HILL International na Štajerskem razpisuje delovno mesto direktor proizvodne družbe.

Od kandidatov med drugim pričakujejo:

- univerzitetno izobrazbo tehnične ali ekonomske smeri,

- 7–10 let delovnih izkušenj v proizvodni organizaciji,

- 5 let vodstvenih izkušenj,

- dobro razumevanje in izkušnje pri poslovno-finančnem načrtovanju,

- aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno je tudi znanje nemškega jezika,

- aktivno rabo sodobnih IKT-orodij.

Z izbranim kandidatom bodo sklenili zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečno poskusno dobo. Kandidati morajo k svoji prijavi priložiti predstavitev z življenjepisom (v slovenskem in angleškem jeziku), vsebuje pa naj tudi jasno argumentacijo relevantnih izkušenj ter priloženo fotografijo. Prijave pričakujejo do 11. aprila 2016, prijavite pa se lahko prek spletne aplikacije Moja zaposlitev.

Juteks

Juteks iz Žalca išče novega sodelavca: pomočnika kolorista. Novi sodelavec bo med drugim skrbel za laboratorijske izdelave barvnih vzorcev tiskanja, premazovanja in lakiranja na laboratorijskih strojih.

Od kandidatov med drugim pričakujejo: 

- ustrezno izobrazbo (V. do VII. stopnja): prednost imajo tekstilni tehniki, grafiki ali oblikovalci,

- sposobnost razlikovanja med barvnimi odtenki,

- sposobnost tekoče pisne in ustne komunikacije v angleškem jeziku.

Z izbranim kandidatom bodo sklenili zaposlitev za določen čas treh mesecev in enomesečnim poskusnim delom ter z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Svoje prijave lahko do 15. aprila 2016 pošljete prek spletne aplikacije Moja zaposlitev

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 83
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin