Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 10. 2018,
11.06

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Goool! NK Olimpija NK Olimpija NK Maribor NK Maribor Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 24. 10. 2018, 11.06

5 let, 6 mesecev

V soboto na Planetu prenos večnega derbija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Na Planetu bo v soboto, 27. oktobra, prenos nogometnega derbija Prve lige Telekom Slovenije med NK Maribor in NK Olimpija. Neposredni prenos tekme bo spremljal tudi posebni studijski del, ki se bo pričel ob 16.20.

V soboto, 27. oktobra, se bo v Mariboru odvil derbi med vodilnim Mariborom in Olimpijo, aktualno lastnico pokalne lovorike in naslova prvaka. ečni derbi si bodo lahko gledalci ogledali v živo na Planetu. Studijski del pred prenosom spopada dveh trenutno najbolje postavljenih moštev na prvenstveni lestvici se bo začel ob 16.20. Izkušeni voditelj Damjan Medica bo govoril z nekdanjim trenerjem Maribora in Olimpije Bojanom Prašnikarjem, spomnili pa se bomo tudi prvega letošnjega večnega derbija in aktualnih izjav iz obeh taborov ter legend slovenskega nogometa in drugih navijačev. Po koncu tekme bomo na Planetu poskrbeli tudi za studijsko analizo z izjavami najbolj vročih akterjev tekme ter obeh trenerjev.

V okviru 14. kroga Prve lige Telekom Slovenije se bomo v soboto ob 13.55 na Planet 2 vklopili tudi v prenos tekme Triglav Kranj – Celje, v nedeljo, 28. oktobra, pa nas na Planetu ob 13.55 čaka prenos tekme Krško – Mura, medtem ko bo na Planet 2 ob 17.55 prenos srečanja med Rudarjem in Aluminijem.

Prva liga Telekom Slovenije | Foto:

V ponedeljek ob 20. uri na Planet 2 ne zamudite oddaje Goool!, v kateri bo voditelj Dani Bavec z gosti v studiu komentiral tudi večni derbi in izpostavil junaka na zmagovalni strani ter tragičnega junaka na strani poražene ekipe. Posebni kameri bosta zabeležili tudi čustva in odzive srčnih navijačev tako pred tekmo kot po njej, v oddaji pa se bomo v prispevku spomnili tudi na izjave trenerjev in igralcev pred tekmo ter potegnili črto pod napovedmi.

Rezultate vseh tekem Prve lige Telekom Slovenije lahko nogometni navdušenci v živo spremljajo tudi na Sportal Siol.net v posebnem sklopu Prva liga.

Športni prenos bo sicer zaznamoval tudi nedeljo, saj bomo na Planetu prenašali dogajanje ob Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu. Prenos se bo začel ob 8.20, tekače pa bomo spremljali vse do 13.50.
Planet TV Prenos Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte