SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

"Ti in denar? To ne bi bilo dobro." #video

0,02

termometer

Kdo v zvezi nosi hlače? Kdo skrbi za finance? Si zaupata? Vse to so dileme, s katerimi se spopadajo tekmovalci kviza Piramida sreče. Tudi znani obrazi. A Miha Hercog vsem bodočim tekmovalcem polaga na srce, naj le poslušajo svojo intuicijo.

Piramida sreče Planet TV Po navadi gredo tja moški, tokrat je tja vstopila Nuša Derenda kot "šefica" #video

Saša Lendero in njen zaročenec Miha Hercog sta se v dobrodelni Piramidi sreče za dober namen podala v boj proti Nuši Derenda in njenemu možu. Čeprav sta bila pred nastopom živčna, pa si nista vzela časa za priprave. Ne, nisva brala leksikonov, ampak nama je vseeno šlo, opišeta.

In čeprav pravita, da se je njun nastop končal neslavno, sta glasbenika pokazala tudi svoje znanje klasicizma. Bi znali odgovoriti na vprašanje, kdo je napisal skladbo Mala nočna glasba? Saša Lendero vam zaupa odgovor.

A ker le znanje v kvizu Piramida sreče ni dovolj, jima žal niso bile naklonjene kroglice, ki sooblikujejo končni znesek. 

Piramida sreče Planet TV Piramida sreče tokrat z znanimi obrazi #video

"Bil je pa poskus, no. Želela sva si, da bi kaj pridobila za izbrano društvo. Na žalost se ni dobro izteklo." Njuna tekmeca sta si namreč pribojevala skoraj tri tisoč evrov in pol za sosedo v stiski.

Piramida sreče je končala prvo sezono, zato pa vas vabimo k ogledu našega Milijonarja. Svoje znanje lahko preverjate od ponedeljka do srede ob 19.45 na Planetu.
Piramida sreče Planet TV "Namesto da bi ob nedeljah poležavala, se odpeljeva na dobrodelne prireditve" #video Milijonar Planet TV V Milijonarju sprememba, ki so jo vsi nestrpno pričakovali #video
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin