SiolNET. Planet TV Novosti
1,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Odkrili so ga na Instagramu in mu ponudili vlogo

1,14

termometer

Istanbulska nevesta

Neukrotljivi najmlajši sin družine Boran iz Istanbulske neveste je s prvo igralsko vlogo doživel tudi prvo ljubezen, vse skupaj pa mu je omogočilo prav družbeno omrežje Instagram, kjer je njegove fotografije opazila agentka in mu ponudila, da ga zastopa.

Mladi igralec Berkay Hardal je pravi predstavnik generacije, ki živi na družbenih omrežjih. Prav Instagram pa mu je omogočil veliko življenjsko priložnost. Pred leti je imel namreč kot neznani študent ekonomije zavidljivih sto tisoč sledilcev, njegovo lepo pojavo pa je opazila tudi agentka, ki mu je ponudila, da ga zastopa.

POZOR! Istanbulska nevesta je odslej na sporedu že ob 19.00 uri!

Od ponedeljka do četrtka sta na sporedu dva dela zapored, ob 19. in ob 20. uri, ob petkih pa je na sporedu le en del ob 19.00. 

Serija Maščevanje v visokih petah je odslej na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri.
Credit: @Berkay Hardal

"Že prej sem dobival razne igralske ponudbe, vendar sem jih zavračal, saj sem se hotel posvetiti študiju. A ko je z mano stopila v stik zdajšnja agentka z zgodbo o avdiciji v visokoproračunski seriji in enoletni pogodbi, se mi je zdelo, da je to priložnost, ki je ne smem zamuditi," je povedal 23-letni Berkay.

Kljub strašni tremi je dobil vlogo

"Po tem se je vse dogajalo kot v filmu: od prihoda na avdicijo, na kateri sem imel strašno tremo, do odločitve producentov, da bom prav jaz igral Murata. Nisem imel pojma o igri, nisem vedel, kaj pričakujejo od mene, a režiserka mi je rekla, naj se ne obremenjujem in ne igram, ampak naj bom pred kamero takšen, kot sem."

Credit: @Berkay Hardal

Ljubezen iz serije je postala ljubezen v resničnem življenju

Kot bi napisali scenarij tudi za njegovo življenje, pa se je Berkay tako kot njegov lik zaljubil v Hiro Koyuncuoğlu, ki v Istanbulski nevesti igra hišno pomočnico Bade. Prva igralska vloga mu je tako prinesla tudi prvo ljubezen. Parček se je sicer lani za nekaj mesecev razšel, a ljubezen je bila premočna in zdaj sta igralca znova skupaj, njuna ljubezen pa cveti.

Kaj nas čaka v novih delih Istanbulske neveste?

Ipek, ki je bila prepričana, da je Fikret slepo zaljubljen vanjo, njegova zahteva za ločitev spodnese tla pod nogami. Lastnik vžigalnika, ki ga je Faruk našel na kraju pogorišča, je znan, zato Esma ne more več skrivati resnice pred sinom. Faruk pozvoni na vratih Ademove matere ...

Emir medtem zaupa očetu, da je zaljubljen in očka mu pomaga z nasveti. Med Begum in Surejo pa se vname prepir zaradi Džana in slučajno ju sliši Esma. Koraj zaupa Muratu, da z Bade nista par. Za veliko presenečenje pa poskrbi Burdžujina mama, ki se vrne.

Istanbulska nevesta

Istanbulska nevesta Planet TV "Grdi raček" razvpite tv-družine Istanbulska nevesta Planet TV Turška zvezdnica govori pravo britansko angleščino. Prisluhnite! #video Istanbulska nevesta Planet TV Tako se v resnici razumejo igralci priljubljene serije #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 327
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin