SiolNET. Planet TV Novosti
4,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Menjava žene se je obrestovala vsej družini

4,97

termometer

Planet TV |  | Foto:

Sodelovanje v ameriški različici televizijskega šova Menjamo ženi se je zelo obrestovalo eni od družin. Le nekaj strogosti je bilo potrebne in družina je zahvaljujoč novi "ženi" obrnila nov list.

Planet TV Planet TV Prijavite se v šov za vso družino- Menjamo ženi

Bistvo šova Menjamo ženi je, da se iz skupne izkušnje, ko ženi za določeno število dni zamenjata dom in družino, obe sodelujoči družini nekaj naučita o sebi in svojih navadah. Je eni družini sodelovanje v šovu popolnoma spremenilo življenje tudi po koncu snemanja šova?  

V družino, ki je imela težave s prekomerno telesno težo, je kot "žena" namreč prišla ljubiteljica športnega načina življenja in zdrave prehrane Carol. Odločila se je, da bo v nekaj dneh svojo novo "družino" poskusila navdušiti za bolj zdrav življenjski slog. Poleg bolj zdrave prehrane je v njihovo vsakdanjo rutino uvedla tudi telovadbo. Čeprav njena naloga ni bila lahka, saj je morala biti z novimi "družinskimi" člani precej stroga, pa se je njen trud na koncu vendarle izplačal.

Oče Leo je po izkušnji priznal, da je bila njegova družina pred šovom na poti, ki bi se lahko končala tudi tragično: "Potreboval sem to brco, ker želim biti ob svoji družini. Nočem umreti. Želim biti zdrav. Tega pa se zares ne zavedaš, dokler ti tega nekdo ne pove naravnost v obraz." Družina se je odločila, da bo trenirala in se bolj zdravo prehranjevala tudi potem, ko sta se ženi vrnili nazaj na svoje domove.

Oddaja Menjamo ženi spomladi prihaja tudi na Planet. Če mislite, da ste vi in vaša družina kos temu izzivu, se prijavite TUKAJ! 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
  predstavitev sheme Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar! Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin