Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 1. 2018,
10.32

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Torek, 30. 1. 2018, 10.32

6 let, 2 meseca

En vikend, tri filmske premiere

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Prvi vikend v februarju na Planet TV prinaša kar tri filmske premiere. V soboto ob 20.00 bo prvič na slovenskih televizijah predvajana animirana uspešnica Kako izuriti svojega zmaja 2 (How to Train Your Dragon 2), v nedeljo pa akcijski film Labirint (The Maze Runner) in kriminalna drama Umazan denar (The Drop). 

filmi februar Planet TV | Foto:

V soboto, 3. februarja, bo ob 20.00 premierno na sporedu animirana uspešnica Kako izuriti svojega zmaja 2 (How to Train Your Dragon 2), ki je bila nominirana za oskarja, prejela pa je zlati globus.

Zgodba filma se nadaljuje nekaj let po prvem filmu, v katerem sta mali neustrašni Viki in njegov zmaj Brezzobi poskrbela za mir med zmaji in Vikingi. A medtem, ko vaščani uživajo v zabavnih tekmah z zmaji, Viki s svojim letečim prijateljem raje raziskuje nova ozemlja. Po zavrnitvi očetove želje, da bi prevzel vlogo poglavarja, Viki odleti na dolgo potovanje, med katerim naleti na skrivnostno ledeno votlino s številnimi nepoznanimi zmaji. Ker želi zlobni lovec na zmaje izkoristiti odkritje za stvaritev uničujoče vojske, s katero bi si pokoril svet, čaka Vikija nova nepozabna pustolovščina … Film bo na Planetu predvajan v sinhronizirani različici.

Premiera meseca je Labirint

Poleg filmov lahko gledalci ob nedeljah ob 20. uri premierno spremljajo tudi provokativno serijo Sence nad Balkanom, v kateri poleg avtorja serije Dragana Bjelogrlića igra tudi Sebastian Cavazza. V nedeljo, 4. februarja, pa bo ob 21.00 na sporedu premiera meseca, akcijski film Labirint (The Maze Runner).

V filmu se Thomas brez spomina prebudi v koloniji mladostnikov. Kmalu izve, da so vsi ujeti v labirint in morajo združiti moči, če želijo pobegniti.

Odlični James Gandolfini v svoji zadnji filmski vlogi

Prav tako v nedeljo bo na sporedu še ena premiera, ob 23.05 bo na sporedu odlična kriminalna drama Umazan denar (The Drop) s Tomom Hardyjem in Noomi Rapace ter Jamesom Gandolfinijem v svoji zadnji filmski vlogi.

Hardy igra osamljenega točaja Boba, čigar previdno in obotavljivo vedenje je v ostrem nasprotju z dvoličnostjo ter neizprosnostjo njegovega delodajalca in bratranca Marva (Gandolfini), najemnika zakotnega newyorškega lokala ter nekdanjega lokalnega mafijca. Bar služi kot kraj izmenjave za umazani mafijski denar, a ko pride do ropa, čečenski lastnik bara zahteva, da Bob in Marv hitro poiščeta ukradeni denar in storilce. Bobovo življenje se dodatno zaplete, ko vanj vstopita čedna soseda Nadia (Rapace) in psiček, menda last razvpitega krajevnega nasilneža.

Umazan denar | Foto: Umazan denar

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte