SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Indijska konoplja

Tihotapska pot trave

0,37

termometer

weed

Voditelj in producent dokumentarne serije Indijska konoplja, Krisha Andavolu, se tokrat poda na nevarno pot tihotapljenja trave po Ameriki. To je eden najdonosnejših poslov, saj se cena trave z vsako državno mejo viša - več nevarnih meja, več zaslužka. Distributer tako na mesec zasluži minimalno 60 tisoč dolarjev. 

Krisha se dobi z dvema moškima, ki ju poznajo pod psevdonimom Duh (Ghost) in Stric (Uncle). Oba se s travo v Kaliforniji ukvarjata legalno, le da zraven vodite še nezakonit del in odtegujeta pridelek iz zakonitega posla ter ga razvažata po Ameriki. Za razvoz imata veliko trikov, ki pomagajo pri tem, da policija ne najde trave, niti da jo policijski pes lahko zavoha. 

Pot skozi Ameriko je dolga in nevarna. Največkrat iz Kalifornije razvažajo travo v New York. Zakaj tako daleč? Gre za kakovost pridelka, za katerega pravijo, da je v Kaliforniji najvišja. Krisha prav tako izkusi, kako je na drugi strani, torej z zakonom samim, in se poda na pot s policistom. 

Zakonita marihuana v Ameriki deluje tako, da obstaja v okviru namišljenih meja. Vsaka država ima svoj zakon, povsod pa so luknje. Zelo privlačna priložnost za vse, saj organi zakona ne morejo niti ne zmorejo prestreči vsega in brez zvezne legalizacije in regulirane preskrbe bo po deželi še vedno vozila kopica avtov in razvažala tone trave. 

Kaj je Krishna na nevarni poti še odkril in doživel, pa preverite v nocojšnji oddaji Indijska konoplja ob polnoči na Planetu. 
Indijska konoplja Planet TV Indijska konoplja malo drugače Indijska konoplja Planet TV Marihuana - legalizacija brez komercializacije konoplja Planet TV Indijska konoplja: Vlada omogoča kriminalce!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin