SiolNET. Planet TV Bar
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Miran Rudan bo postregel s klubsko glasbo

0,79

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto: Facebook Mirana Rudana
Foto: Facebook Mirana Rudana

"Laure ni več" že nekaj časa, a še vedno vztraja in v nas vseeno prebudi malce nostalgije. Če ste željni pesmi iz mladosti ali pa bi enostavno radi samo doživeli glasbo, na katero so se zabavali vaši starši, pridite na današnjo zabavo v Bar.

Danes zvečer bo Bar zapolnil Miran Rudan, ki pravi, da kadar mu le čas dopušča, barovce tudi spremlja na televiziji, zato je njihovo povabilo za nastop sprejel brez kompliciranja. "Tako imam najraje. Da je vse lepo in vsem prav," je poudaril Miran. Za petkov večer bo pripravil program, ki ga po navadi izvaja na klubskih scenah. Gre za remikse njegovih pesmi.

Predvsem se veseli tega, da bo lahko predstavil, kar je ustvarjal na novo, saj meni, da se nikoli ne sme počivati samo na starih pesmih. Rad bi privabil novo občinstvo, predvsem mlajše, da se sled za slovensko glasbo ne izgubi. V Baru vidi za to potezo odlično priložnost.

Danes torej vabljeni na žur do jutranjih ur z Matejem in Sandijem, kjer bo poleg Mirana Rudana na odru še DJ Kasnich.

 

Resničnosti šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 21. uri. Vsako soboto pa si poglejte oddajo v živo ob 20. uri na Planetu.
BAR oddaja v živo Planet TV Pozor: Bar na Planetu ob drugi uri! Bar Planet TV Postanite del občinstva sobotne oddaje v živo #foto Bar na Planet TV Planet TV V Bar prihaja Miran Rudan!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin