SiolNET. Novice Svet
1,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dramatično reševanje, dušila se je v maminem naročju #video

1,69

termometer

Iz Argentine poročajo o dramatičnem reševanju osemnajstmesečne deklice, ki se je dušila v maminem naročju. V videoposnetku, ki je zaokrožil na spletu, sta jima na pomoč priskočila policista, ki so ju že razglasili za heroja.  

Videoposnetek prikazuje trenutek, ko sta v nedeljo med patruljiranjem v San Miguelu v provinci Buenos Aires policistka Maria Laura Pagani in njen kolega Diego Carrizo Villegas zagledala žensko, v njenem naročju pa otroka, ki ni mogel dihati.

Takoj sta se ustavila ter osemnajstmesečno deklico in mamo vzela v policijsko vozilo, da bi ju čim prej predala reševalnim službam. 

"Moj kolega je klical reševalce, da imamo nujni primer z otrokom, jaz pa sem deklico oživljala, da bi jo ohranila pri življenju," je povedala policistka Paganijeva. 

Dramatični posnetek še prikazuje, da je deklica med nujno vožnjo v policijskem vozilu na poti v bolnišnico spet normalno zadihala. Iz Argentine poročajo še, da je deklica v dobrem zdravstvenem stanju, saj so jo iz bolnišnice odpustili že v nedeljo.

Oba policista so zaradi hitrega odziva takoj po dogodku razglasili za heroja. 

klif Mesečev zaliv reševanje 140921 Novice Zahtevno reševanje moškega, ki je zdrsnil s klifa v Strunjanu #foto avto na strehi Novice Absurdno pijan sedel za volan. Končal je na strehi. tamb soboško jezero Novice Reševalec na Soboškem jezeru iz vode rešil vso družino #video Rifter, Velika planina Novice Iz zasute jame po štirih urah uspešno rešili jamarja jadrnica reševanje Avtomoto Tako so v morju pred Piranom danes reševali jadrnico #foto
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin