Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 1. 2022,
15.06

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,06

5

Natisni članek

Slovenija Italija moški truplo

Sreda, 12. 1. 2022, 15.06

2 leti, 3 mesece

Znana je identiteta najdenega trupla. Moški je umrl nasilne smrti.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,06

5

Umor, smrt, žrtev, truplo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Potem, ko so bili včeraj novogoriški policisti obveščeni o najdbi neznanega moškega v Novi Gorici, ki ni kazal znakov življenja, so danes potrdili, da gre za 26-letnega slovenskega državljana. Po pisanju Primorskih novic je moški umrl nasilne smrti, pri preiskavi kraja najdbe trupla pa je sodelovala tudi ekipa s policijskim psom.

Takoj po prejetem obvestilu so bili na kraj napoteni policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica, ki so kraj dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe. Na kraj so poleg kriminalistov in policistov prišli tudi slovenski in italijanski reševalci, zdravnica ZD Nova Gorica pa je na kraju potrdila njegovo smrt.

Opravili bodo obdukcijo in potrdili vzrok smrti

Poleg kriminalistov in policistov z območja PU Nova Gorica sta se včerajšnjega ogleda kraja najdbe trupla udeležili tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Novi Gorici je v nadaljevanju odredila sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili in potrdili natančen vzrok smrti pokojnega.

Umor, smrt, žrtev, truplo
Novice Policija našla truplo neznanega moškega

Sočasno so bili o včerajšnji najdbi trupla obveščeni tudi italijanski varnostni organi, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo. Truplo je bilo najdeno na potki nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice (Streliška ulica).

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in ugotavljanja vseh okoliščin smrti pokojnega širši javnosti policija še ne more posredovati oz. jih bo posredovala v prihodnjih dneh, so zapisali v Policijski upravi Nova Gorica.

Ne spreglejte