Sobota,
4. 1. 2020,
7.52

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,29

6

Natisni članek

Natisni članek

vremenska napoved vreme

Sobota, 4. 1. 2020, 7.52

4 leta, 8 mesecev

Slaba novica za vse, ki si želite bele zime: snega še ne bo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,29

6

Zima | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Današnja sobota bo precej jasna, čeprav se bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah zadrževala megla. Podobnega vremena bomo deležni vse do začetka prihodnjega tedna. Vsi tisti, ki si želite bele zime, boste tako morali še malce počakati, saj ni videti, da bi v prihodnjih dneh Slovenijo zajele kakšne večje padavine. 

Moskva
Novice Neverjetno: prebivalci Moskve zaman čakajo na sneg

Po jasnem dnevu se bo popoldne in proti večeru oblačnost od severa prehodno povečala. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem se bo živo srebro povzdignilo do 12 stopinj Celzija. Oblačnost pa ne bo dolgo trajala, saj se bo že v noči na nedeljo zjasnilo, navajajo na agenciji za okolje (Arso).

Prebivalci osrednje Slovenije se bodo najverjetneje zbudili v megleno jutro. Nedelja bo pretežno jasna, zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Jutri se bodo jutranje temperature gibale od -5 do 1, ob morju bodo okoli 3 stopinje Celzije.

Čez dan se bodo temperature v nekaterih predelih dvignile do 7 stopinj, na Primorskem bomo namerili okoli 14 stopinj Celzija. V ponedeljek in torek se bo nadaljevalo suho vreme, še poroča Arso.