Četrtek,
22. 8. 2024,
7.23

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,57

Natisni članek

Natisni članek

Tržaška cesta uporabno dovoljenje KFC

Četrtek, 22. 8. 2024, 7.23

1 mesec

Po skoraj dveh mesecih KFC pridobil uporabno dovoljenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,57
KFC | Čeprav je KFC skoraj dva meseca obratoval brez uporabnega dovoljenja, pristojni zoper gostinca inšpekcije niso uvedli. | Foto STA

Čeprav je KFC skoraj dva meseca obratoval brez uporabnega dovoljenja, pristojni zoper gostinca inšpekcije niso uvedli.

Foto: STA

Po skoraj dveh mesecih obratovanja brez uporabnega dovoljenja ga je prejšnji teden restavracija s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken (KFC) le pridobila, poroča N1. 

Pred časom smo poročali, da del stavbe ob Tržaški cesti v Ljubljani, v kateri so konec junija odprli poslovalnico ameriške verige restavracij s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken (KFC), še nima uporabnega dovoljenja. Objekta tako ne bi smeli uporabljati za izvajanje gostinske dejavnosti. Zoper KFC so podali prijavo na tržni inšpektorat, prav tako so že v začetku aprila prejeli prijavo na gradbenem inšpektoratu, a inšpekcijskega nadzora niso uvedli. 

Prejšnji teden, 13. avgusta, je gostinec po skoraj dveh mesecih delovanja brez uporabnega dovoljenja tega le pridobil, so na Upravni enoti Ljubljana, kjer izdajajo dovoljenja, potrdili za N1. Poleg tega so pojasnili, da je KFC vložil vlogo za spremembo namembnosti iz banke v gostinsko dejavnost. Na mestu, kjer je danes restavracija, so nameravali prvotno odpreti banko.

KFC
Novice KFC obratuje brez ustreznega uporabnega dovoljenja, na tržni inšpektorat podana prijava