Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 8. 2015,
11.39

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

štipendija poklicno izobraževanje advertorial

Sreda, 26. 8. 2015, 11.39

2 meseca, 3 tedne

Novo: študij za dva študenta za ceno ene šolnine

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
S prijateljem ali sodelavcem se vpišite na izredni študij in plačajte samo eno vpisnino. Academia ponuja širok izbor poklicnih izobraževanj - od ekonomista do medijskega inženirja in gradbenika.

Pod vtisom recesije se zdi, da je ponudba delovnih mest še vedno zelo skromna, vendar je treba vedeti, da je v podjetjih vedno več povpraševanja po konkretnih strokovnih znanjih in veščinah na vseh področjih.

Podjetje, ki zaposli kadre s konkretnimi strokovnimi znanji, ima več možnosti, da se zavihti med elitno družbo. Zaposleni, ki imajo na seznamu svojih kompetenc in znanj tudi konkretno strokovno podkovanost, pa so biseri, ki jih na trgu dela ni nikoli preveč.

Uspeh vas čaka za vogalom, zato se hitro odločite za nov zagon v karieri. Vzemite si čas zase in se posvetite izrednemu študiju na Višje strokovni šoli Academia.

To je lahko nova stopnička v vaši karieri ali pa morda celo vstopnica za prve vrste dinamičnega poslovnega sveta.

S prakso do zagona poslovne kariere

Odločitev za poklicno izobraževanje, pa čeprav ste že aktivni v svoji karieri, je vedno dobrodošla novost v osebnem razvoju in poslovni poti posameznika. Svežina novih znanj in modrosti, nova poznanstva in zadolžitve bodo poskrbele za nov zagon v življenju.

Študij na Višji strokovni šoli Academia vsem študentom zagotavlja visoko raven praktičnih znanj in usposabljanj.

Študij temelji na pristopu "learning by doing" – s prakso do znanja, ki zagotavlja visoko konkurenčnost na trgu dela. V dveh letih izrednega študija si študenti na Višji strokovni šoli Academia naberejo osemsto ur praktičnega dela, ki je hkrati osnova za diplomsko nalogo. Pri strokovnem usposabljanju sodelujejo z najuglednejšimi slovenskimi podjetji.

Izkoristite eno šolnino za dva študenta

Višja strokovna šola Academia pri vpisu na izredni študij ponuja posebno ugodnost.

Pripravili so Štipendijski sklad Academia 2 za 1, ki v študijskem letu 2015/2016 razpisuje štipendije v skupni vrednosti 290 tisoč evrov.

Pogoj za prejemanje sredstev iz štipendijskega sklada je študij na Višji strokovni šoli Academia. Vpišite se skupaj s prijateljem, sodelavcem ali sorodnikom. Obema bodo priznali štipendijo v višini 50 odstotkov šolnine v prvem letu študija. Štipendijo dobita oba ne glede na to, na kateri študijski program Višje strokovne šole Academia se vpišeta.

Štipendijski sklad je namenjen lajšanju finančnega bremena študentov, saj je zaradi gospodarske krize, ki je prizadela severovzhodno Slovenijo, študij za nekatere postal finančno težje dostopen.

Vse, kar morate narediti je, da do 30. septembra na vpis s seboj pripeljete še eno osebo. Število prostih mest je omejeno.

Praktična strokovna znanja za boljšo zaposljivost

Študijski programi Višje strokovne šole Academia ponujajo širok izbor poklicnih izobraževanj, ki vas bodo popeljala do boljše zaposlitve, poskrbela za osebnostni razvoj in višjo plačo.

Zelo pomemben del izrednega študija na višji strokovni šoli Academia, ki traja dve leti, je tudi praktično izobraževanje, ki je strukturirano po strokovnih področjih. Praktična izobraževanja potekajo v podjetjih, kjer študente usmerjajo mentorji iz podjetja v sodelovanju s predavatelji šole.

Na osnovi praktičnega dela študent tudi izdela diplomsko nalogo, tako da se z njo dejansko začne ukvarjati že na začetku študija.

Ne spreglejte