Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 2. 2023,
14.28

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hrana blagovna znamka SPAR PR članek

Torek, 28. 2. 2023, 14.28

1 leto, 1 mesec

Nakup Sparovih trgovskih znamk se vedno izplača!

Gurmanski prigrizek za goste po ugodni ceni

Oglasno sporočilo
Siol1 | Foto Spar

Foto: Spar

So se vam nepričakovano najavili gostje? Ne skrbite, lahko jim postrežete z odličnim prigrizkom, ki ga pripravite enostavno, hitro in po ugodni ceni. Več izveste v nadaljevanju.

Recepti za vsako priložnost

Gostje bodo pri vas že čez eno uro, vi pa nimate ničesar, kar bi jim lahko ponudili? Brez skrbi, imamo rešitev! Postrezite s sirno ploščo po naše, ki bo navdušila tudi največje gurmane. Ponudite lahko tudi brunch ali pa kar kosilo. Recepte za jedi, ki jih lahko pripravite po ugodnih cenah, lahko poiščete na Sparovi kulinarični spletni strani Jedel bi. V Sparovem letaku pa vas vsak teden čaka nov recept za okusno jed.

Siol2 | Foto: Spar Foto: Spar

Bogata izbira in kakovost

Preden se lotite priprave prigrizka za svoje goste, se na hitro ustavite v Sparu, kjer vas čaka kar 47 linij lastnih blagovnih znamk in skupno več kot 7.700 izdelkov.* Spar se ponaša z največjim naborom kakovostnih lastnih trgovskih znamk, katerih kakovost potrjujejo tudi priznane slovenske inštitucije za preverjanje kakovosti.**

Menjajte znamko, ne življenjskega sloga! 

Znotraj linije SPAR S-Budget je več kot 500 izdelkov, ki vam zagotavljajo preverjeno kakovost po diskontnih cenah*. Z izdelki SPAR trgovske znamke***, med katerimi jih je kar 176 prejelo oznako Odlična kakovost, dobite kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje*. Privoščite pa si lahko tudi vrhunske okuse za vsakdanje razvajanje z izdelki ekskluzivne linije SPAR Premium, med katerimi so tudi izdelki Michelinovih chefov SPAR Premium. Poskusite še druge Spar znamke in se pustite navdušiti!

 

Nakup v eni trgovini

Pri nakupu Sparovih znamk boste prihranili denar, pa tudi čas, saj lahko vse, kar potrebujete, najdete na enem mestu. Tako vam bo več časa ostalo za stvari, ki jih radi počnete. Izberite kakovost in ugodno ceno, vse to v eni trgovini. Ja, itak – Spar!

Siol3 | Foto: Spar Foto: Spar

*Več na www.spar.si

**Zunanje inštitucije, s katerimi Spar sodeluje pri preverjanju kakovosti svojih znamk: NLZOH, Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Inštitut za nutricionistiko, Bureau Veritas, GZS – Gospodarska zbornica Slovenije, različni drugi slovenski in tuji laboratoriji ter inštituti.

***Pod SPAR trgovsko znamko spadajo Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely in Splendid.

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA, D. O. O.

Ne spreglejte