Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 5. 2015,
15.38

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Triglav Zdravstvena zavarovalnica zavarovanje advertorial

Petek, 29. 5. 2015, 15.38

2 meseca, 1 teden

Do specialista prek Zdravstvene točke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ko je zdravje na preizkušnji, je iskanje ustreznega specialista in urejanje termina dodatno breme, zato Triglav, Zdravstvena zavarovalnica v sklopu Celovite zdravstvene obravnave to uredi za vas.

Zdravstvena točka

Z zavarovanjem Celovite zdravstvene obravnave se vam odpirajo vrata do izbranih specialistov in specialističnih ambulant ter diagnostičnih postopkov, posegov in operacij v Sloveniji in v tujini. Ker pa je lahko iskanje tovrstnih informacij zamudno, vi pa si želite čim hitreje rešiti svojo zdravstveno težavo, se lahko za pomoč obrnete na Zdravstveno točko.

Na brezplačni številki Zdravstvene točke 080 66 22 11 oziroma prek elektronske pošte tocka@zdravstvena.net lahko hitro in enostavno dobite: • vse informacije o zavarovanju Celovite zdravstvene obravnave, • pomoč pri uveljavljanju pravic iz zavarovanja, • informacije o izvajalcih zdravstvenih storitev, • organizacijo termina obravnave v najkrajšem mogočem času.

V Zdravstveni točki vaš klic ali elektronsko sporočilo prevzame strokovnjak z ustrezno strokovno izobrazbo in povezavami do številnih zdravstvenih izvajalcev, kar zagotavlja hitro in enostavno organizacijo potrebnih zdravstvenih storitev.

Hitro do specialista

Poleg pomoči pri iskanju ustreznega specialista za vašo zdravstveno težavo je ključnega pomena, da vam Triglav, Zdravstvena zavarovalnica v okviru Celovite zdravstvene obravnave zagotavlja organizacijo termina obravnave najpozneje v treh tednih, izkušnje pa kažejo, da so zavarovanci na vrsti še v bistveno krajšem času.

Zavarovanje za posameznika ali družino, lahko pa tudi v okviru podjetja

Celovita zdravstvena obravnava je zavarovanje, ki se ga lahko sklene tako za posameznika kot za družino, prav tako pa ga lahko sklene tudi podjetje za svoje zaposlene. Dobri delodajalci se zavedajo pomena zdravja zaposlenih ter kako to vpliva na delovno učinkovitost. S Celovito zdravstveno obravnavo je zagotovljeno, da se posameznik hitro vrne na delo.

Zavarovanje lahko sklenejo osebe od 18. do 63. leta, medtem ko se lahko mladoletne osebe zavarujejo skupaj z enim od staršev ali z obema v okviru družinskega zavarovanja, kar prinaša dodatne ugodnosti.

Zagotovite prednost svojemu zdravju

Celovito zdravstveno obravnavo sestavljata dve zdravstveni zavarovanji – Zavarovanje specialistično ambulantnega zdravljenja ter Zavarovanje operacij v Sloveniji in tujini (EU in Švica).

Kaj pa strošek? Mesečna premija za celovito zdravstveno obravnavo za odraslo osebo, ki vključuje tako specialistično ambulantno zdravljenje kot tudi zavarovanje operacij, se začne že pri 17,90 evra na mesec ter je odvisna od starosti zavarovanca in izbrane soudeležbe. Že za manj, kot je strošek ene kave na dan, lahko zagotovite prednost svojemu zdravju.

Ne spreglejte