Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 6. 2015,
15.38

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Helios Domžale Aleš Klavžar advertorial

Torek, 23. 6. 2015, 15.38

2 meseca, 2 tedna

Barvit začetek počitnic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Šolsko igrišče Osnovne šole Domžale bo med poletnimi počitnicami postalo "nerazpoznavno". Pri Heliosu so se namreč odločili, da bodo prebarvali vsa igrala na šolskem dvorišču.

Helios je v okviru pobude Pobarvaj naprej na šolskem dvorišču največje domžalske osnovne šole pripravil nepozaben dan v družbi pravljičnih junakov. Otroci so se pomerili v družabnih igrah, zaplesali, sodelovali na slikarskih delavnicah s princesko Zalo in se družili s Piko Nogavičko. Na koncu jih je pričakalo še presenečenje z milnimi mehurčki.

Družinski dan je bil več kot samo veselo in barvito druženje ob koncu šolskega leta. Helios je veseli dogodek izkoristil za dobrodelno gesto – direktor družbe Aleš Klavžar je namreč šoli predal prav poseben bon. Šola si bo z njim po koncu šolskega leta privoščila prenovo otroškega igrišča. Helios bo šolsko igrišče preoblekel v nove barve ter otrokom pričaral živahno in barvito preživljanje prostega časa.

"Naš cilj je nasmeh na otroških obrazih"

"Nasmeh na otroških obrazih je tudi cilj Heliosovega donacijskega in sponzorskega programa, zavedamo pa se tudi, kako pomemben je čas, ki ga preživimo skupaj z družino. Zato smo želeli starše in otroke razveseliti s tem, kar počnemo najbolje – z ustvarjanjem čudovitega okolja z barvami Helios. S prenovitvijo otroškega igrišča želimo staršem in njihovim otrokom podariti veliko lepih skupnih trenutkov," je vse obiskovalce Heliosovega družinskega dne pozdravil direktor družbe Helios Domžale Aleš Klavžar in dodal, da podjetje veliko vlaga v lokalno okolje in ker je sedež podjetja v Domžalah, so se odločili za prenovo šolskega igrišča ene večjih domžalskih osnovnih šol.

Velike pridobitve se je razveselil tudi Janez Zupančič, direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. "To je velika pridobitev za Domžale. Prepričan sem, da bo to igrišče po prenovi videti povsem drugače. Otroci ga bodo radi uporabljali," je še povedal Janez Zupančič.

Čopiči za akcijo Pobarvaj naprej se že ogrevajo

Domžalsko igrišče pa ni edino, ki bo prejelo donacijo v obliki Heliosovih barv, saj bo Helios v okviru akcije Pobarvaj naprej pomagal tudi pri prenovi otroškega igrišča v Savskem naselju v Ljubljani. Igrišče bo po temeljiti obnovi primerno za invalidne otroke, pri prenovi pa bo sodeloval tudi podpornik akcije Pobarvaj naprej, Trkaj.

Helios bo z akcijo Pobarvaj naprej razveselil tudi tri družine, ki se bodo do 24. junija prijavile na nagradni natečaj Pobarvaj naprej. Srečnim izbrancem bo Helios podaril brezplačno barvanje otroške sobe, ki jo bo prebarvala kar njihova ekipa strokovnjakov. Vsi, ki želijo ali pa potrebujejo osvežitev otroške sobe, lahko v natečaju sodelujejo na Facebookovi strani Helios barve.

Ne spreglejte