Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 12. 2022,
15.37

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptovaluta PR članek

Nedelja, 4. 12. 2022, 15.37

1 leto, 4 mesece

Najcenejši kripto projekti

Oglasno sporočilo
Kriptovalute, NFT, Bitcoin, Ethereum | Foto Unsplash

Foto: Unsplash

Naložbe v poceni kriptovalute so lahko potencialno donosna ideja, saj nizka cena teh kovancev omogoča visoke donose. Poceni kripto kovanci so sicer lahko bolj volatilni kot njihovi dražji primerki, vendar pa imajo velik potencial na dolgi rok.

V tem vodniku bomo predstavili najcenejše kriptovalute, navedli ugodne kovance, s katerimi se trenutno trguje ter razloge za nakup le-teh.

Pet najcenejših kriptovalut za investicijo

Spodaj je predstavljenih pet najboljših kripto projektov, v katere lahko vlagajo tisti, ki jih zanimajo poceni kovanci. Vse kripto kovance z najnižjo ceno bomo predstavili v naslednjem razdelku, pri čemer bomo obravnavali njihove primere uporabe, načrte in cenovni potencial.

  1. Dash 2 Trade (D2T): Najboljša kriptovaluta za nakup v predprodaji
  2. RobotEra (TARO): Metaverzni žeton v novi predprodaji
  3. IMPT (IMPT): Kriptožeton za zmanjševanje emisij ogljika z ICO 14. decembra 2022
  4. Tamadoge (TAMA): Projekt meme kovancev, ki je povzročil hiter skok na borzah
  5. Battle Infinity (IBAT): Priljubljena kriptovaluta v 2022

Preverite najcenejšo kriptovaluto, ki jo lahko kupite zdaj

1. Dash 2 Trade

Finixio | Foto: Finixio Foto: Finixio Dash 2 Trade je platforma za kriptoanalitiko in družbeno trgovanje, ki vlagateljem omogoča naložbe v D2T - protokol ERC-20 in kriptovaluto ekosistema.

Z omogočanjem dostopa do vseh ekskluzivnih orodij za trgovanje Dash 2 Trade se bo D2T od prvega kroga predprodaje do devetega in zadnjega kroga povečal za 39 %. Trenutno je v tretji fazi, v približno treh tednih od začetka delovanja pa je bilo vanjo vloženih več kot 6 milijonov dolarjev.

Vlagatelji lahko ekskluzivne funkcije trgovanja kupijo z nakupom začetnega ali premijskega razreda, ki staneta 400 oziroma 1.000 D2T na mesec.

Ena od vključenih ekskluzivnih funkcij je platforma, ki vlagateljem omogoča testiranje prihodnjih strategij trgovanja v virtualnem okolju, ki odraža razmere na trgu v živo.

V časovnem načrtu projekta je navedeno, da bo Dash 2 Trade uvedel tudi robota za samodejno trgovanje in ocenjevanje tveganja, ki bo določil posameznikove sposobnosti prevzemanja tveganja.

V predprodaji bo na voljo 700 milijonov žetonov (70 %) od največ 1 milijarde žetonov brez odmerne dobe na kovance v predprodaji.

Ker se bo žeton do zadnjega kroga predprodaje prodajal po ceni 0,0662 USD, lahko vlagatelji še vedno pričakujejo 29-odstotni donos, preden kovanec pride na borze.

Obiščite Dash 2 trade zdaj

2. RobotEra (TARO)

Finixio | Foto: Finixio Foto: Finixio RobotEra je igralni projekt in metaverzna igra, ki je pravkar začel kampanjo za predprodajo lastnega kriptožetona TARO.

TARO, žeton ERC-20, v predprodaji razdeli 270 milijonov žetonov brez odmerne dobe, v času te predprodaje pa se bo cena žetona TARO povečala za 60 % - z 0,02 USD v prvi fazi na 0,032 USD v tretji in zadnji fazi.

V sistemu TARO lahko uporabniki kupijo Robot NFT-je, ki obstajajo na metaverzni platformi podjetja RobotEra. Sistem ima omejeno zalogo 10.000 NFT-jev, ki pripadajo 7 različnim kampanjam na planetu Taro.

S predprodajo naj bi zbrali 6,93 milijona dolarjev, nato pa naj bi TARO predvidoma kotiral na nekaterih najpomembnejših svetovnih borzah s kriptovalutami.

Obiščite predprodajo RobotEra zdaj

3. IMPT (IMPT)

Finixio | Foto: Finixio Foto: Finixio IMPT je nov kripto projekt z ogromnim potencialom, ki bo na borzah 14. decembra 2022.

Ta projekt je že zbral 20,5 milijona dolarjev, Uniswap in LBank pa bosta žeton uvrstila na borzo 14. decembra 2022. Vlagatelji lahko z IMPT na LBank trgujejo od 10:00 UTC. Kovanec bo kotiral tudi na borzi Changelly Pro in drugih borzah.

Cilj projekta je reševanje verjetno največje krize 21. stoletja, tj. podnebnih sprememb. Uporabniki ob nakupovanju zaslužijo žetone in ogljikove dobropise, ki jih lahko nato uporabijo za izravnavo svojega ogljičnega odtisa.

Obiščite IMPT

4. Tamadoge (TAMA)

Finixio | Foto: Finixio Foto: Finixio Za vse tiste, ki iščejo najcenejšo kriptovaluto za vlaganje, bo morda zanimiva tudi Tamadoge, saj želi ta žeton izkoristiti izjemen uspeh prejšnjih projektov "meme kovancev".

Kot pove že ime, Tamadoge izkorišča moč 'meme' norije za spodbujanje močne podpore skupnosti, ki je ključna za obstojnost in je po začetni borzni ponudbi (IEO) povzročila hitro rast za skoraj 2,00 % glede na predprodajno ceno.

V ekosistemu Tamadoge lahko igralci pridobijo "hišne ljubljenčke Tamadoge", ki so strukturirani kot NFT-ji. Igralci lahko te hišne ljubljenčke vzgajajo do njihove zrelosti, nato pa se lahko z njimi borijo proti hišnim ljubljenčkom drugih igralcev. Učinkovita bitka bo zmagovalcu prinesla "pasje točke", ki mu bodo omogočile, da se povzpne na mesečno lestvico.

TAMA je izvirni žeton ERC-20 platforme Tamadoge, s katerim je mogoče kupiti dodatke in hrano za hišnega ljubljenčka igralca. Ta super NFT projekt načrtuje tudi integracijo teh hišnih ljubljenčkov kot 3D avatarjev v različne metaverzne platforme.

Tamadoge je v predprodajni fazi bliskovito zbral 19 milijonov dolarjev v samo osmih tednih pred uvrstitvijo na borzo OKX, kjer je v prvih dneh trgovanja dosegel velike dobičke.

Obiščite predprodajo Tamadoge

5. Battle Infinity (IBAT)

Še odlična izbira za najboljšo poceni kriptovaluto, ki jo lahko kupite v 2022 je Battle Infinity. Battle Infinity je igralna platforma P2E (play-to-earn) v Metaverse, ki vključuje NFT-je in igralcem ponuja več zanimivih načinov za pridobivanje nagrad. Platforma gostuje na pametni verigi Binance (Binance Smart Chain - BSC) in ima bogat 3D svet, ki ga igralci lahko raziskujejo in se povezujejo z drugimi.

Ekosistem Battle Infinity je sestavljen iz šestih različnih elementov. IBAT Premier League je eden najpomembnejših, saj ta fantazijska liga, ki temelji na NFT-ju, uporabnikom omogoča sestavljanje športnih ekip in pridobivanje točk na podlagi resničnih dosežkov igralcev. Prvi šport, vključen v IBAT Premier League, je kriket, čeprav razvijalci načrtujejo, da bodo v prihodnosti dodali še druge športe.

Predprodaja igre Battle Infinity je bila razprodana v prvih 24 dneh po začetku prodaje, po uvrstitvi na borzi PancakeSwap in LBank pa se je njena cena močno povečala; trenutna tržna vrednost znaša 40 milijonov dolarjev.

Obiščite predprodajo Battle Infinity

Najcenejši kripto projekti za nakup – Zaključek

V tem vodniku smo preučili najcenejšo kriptovaluto za nakup in predstavili pet cenovno ugodnih kovancev, ki predstavljajo zanimive priložnosti za vlagatelje v kriptovalute.

Dash 2 Trade je kriptožeton z nizko ceno, ki je pritegnil pozornost vlagateljev. Dash 2 Trade je trenutno v tretji fazi predprodaje kriptožetona in se trguje po ceni 0,0513 USD za žeton.

TARO je še ena poceni kriptovaluta in izvorni žeton projekta metaverse RobotEra - cena tega žetona v tekočem prvem krogu predprodaje znaša 0,02 USD.


Naročnik oglasnega sporočila je Finixio Ltd.

 

 

Ne spreglejte