Četrtek,
8. 12. 2022,
9.07

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptokovanci kriptovalute PR članek

Četrtek, 8. 12. 2022, 9.07

1 leto, 4 mesece

Metavesolje v kriptoigrah, ki lahko do 2023 doseže desetkratno rast

Oglasno sporočilo
finixio

Kriptoigre se vsekakor vračajo. Ena izmed njih je tudi Calvaria, ki bo leta 2023 dočakala večje število igralcev in desetkratnik vrednosti. Ostalo je le 21 odstotkov žetonov RIA.

Kaj je Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity je nova igralna blockchain platforma, ki jo navdihujejo priljubljena imena, kot sta Pokemon in Gods Unchained. Igra se osredotoča na temo posmrtnega življenja, igralci pa lahko kupijo menjalne kartice z nezamenljivimi žetoni (NFT), ki predstavljajo različne like v vesolju.

Te menjalne karte so opremljene z edinstvenimi lastnostmi in značilnostmi, ki so povezane z njihovimi liki, tako da lahko igralci pravzaprav združujejo različne karte in omogočajo dopolnjevanje likov med seboj. Cilj igre je, da igralci ustvarijo najboljši mogoč komplet kart in tekmujejo za končno krono. Udeleženci so za zmage v igrah nagrajeni z eRIA.

Calvaria ponuja tržnico NFT v igri, v kateri lahko igralci kupujejo in prodajajo menjalne kartice NFT. Platforma ima tudi dva izvorna žetona: RIA in eRIA. Ko igralci zmagajo v igrah, zaslužijo eRIA, medtem ko je RIA glavni žeton ekosistema.

Projekt blockchain je free-2-play (F2P) in play-2-earn (P2E). Način P2E omogoča dostop do ekskluzivnih zbirk NFT, prodaje kompletov, kart in nadgradenj, avtorskih honorarjev od sekundarne prodaje kartic NFT, fizičnih izdelkov in storitev, izpustov iz škatle za plen, nadgradenj NFT, sistema štipendij in možnosti stav na turnirjih in tekmah. F2P pa igralcem ponuja blago in storitve iz resničnega sveta ter priložnosti za štipendije in oglaševanje.

Ko se igralci prijavijo za igro, prejmejo NFT-je, ki jih lahko uporabijo za začetek svojih kompletov ali celo takoj zamenjajo za denar. Calvaria je veliko boljša alternativa kot druge igre, ki zahtevajo določeno obliko finančne obveznosti.

Pravi čas za nakup RIA

Calvaria ima izvorni žeton. Digitalno sredstvo z oznako RIA je uporabno za več funkcij, s splošnim ciljem ohranjanja finančnega ravnovesja v ekosistemu.

Pomembno je omeniti, da se RIA razlikuje od žetona eRIA, ki ga igralci prejmejo ob zmagi.

Vrednost RIA je zanimiva. Sredstvo je kovanec z dokazilom o vložku (PoS), tako da ga lahko imetniki zastavijo in pridobijo več enot. Staking RIA prav tako omogoča igralcem, da sodelujejo v decentralizirani avtonomni organizaciji Calvaria (DAO), ki glasuje o vseh predlaganih nadgradnjah platforme. Hkrati je RIA kanal, prek katerega lahko igralci sodelujejo v številnih tekmovanjih v igri.

Trenutno je RIA na voljo v predprodaji, kjer se je do zdaj zbralo 2,43 milijona dolarjev, kar kaže na impresivno raven zanimanja vlagateljev. Medtem ko je bila predprodaja predvidena za deset stopenj, je bila zdaj zaradi trga in želje po čim hitrejšem začetku razvoja igre skrajšana na pet stopenj.

Žeton ERC-20 je zdaj na voljo v zadnji fazi predprodaje, pri čemer je za nakup ostalo le še 21 odstotkov žetonov. Kupite RIA v predprodaji zdaj.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.