Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 8. 2023,
7.03

Osveženo pred

8 mesecev, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Google trgovanje delnice PR članek

Torek, 8. 8. 2023, 7.03

8 mesecev, 4 tedne

Googlove delnice so dosegle najvišjo raven v več kot letu dni!

Oglasno sporočilo

Google (Alphabet) ni bil tako pogosto na naslovnicah kot druga tehnološka podjetja, kot so Microsoft, Facebook in Tesla, vendar so njegovi osupljivi rezultati, deloma zahvaljujoč umetni inteligenci, spodbudili vlagatelje, da se veselijo prihodnosti.

Google | Foto: Fortrade Cyprus Ltd. Foto: Fortrade Cyprus Ltd.

Skupaj z napredkom umetne inteligence in odličnimi rezultati je Googlova cena delnic dosegla najvišjo raven v več kot letu dni in se povečala za 38,7 odstotka.

Fortrade je za vse tiste, ki jih zanima, kako se naučiti trgovati s cenami delnic Googla (t. i. finančna pogodba za razliko, angl. CFD) ali si preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačen vodnik Kako trgovati s ceno delnic. Vodnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Brezplačen vodnik Kako trgovati s ceno delnic prenesite tukaj.

Podjetje je 25. julija bistveno preseglo pričakovanja glede prihodkov, vendar so analitiki opozorili, da je še posebej zanimivo, da so sektorji, ki so imeli zelo dobre rezultate, kot so prihodki od YouTuba in oglaševanja, izhajali iz vpliva generativne umetne inteligence. Google je za raziskave in razvoj porabil približno 140 milijard dolarjev, od česar bo verjetno imela umetna inteligenca koristi. Bard, Googlov klepetalni robot, je začel delovati februarja. Za razliko od odprtih AI ima Bard vse informacije, objavljene na internetu. Uradna omejena izdaja je izšla marca, potem ko so uporabnike v ZDA in Združenem kraljestvu povabili, da se pridružijo čakalnemu seznamu za splošno izdajo.

Kar zadeva umetno inteligenco, mora Google veliko zaščititi, saj je daleč najbolj priljubljen brskalnik, ki predstavlja približno 85,5 odstotka tega donosnega trga.

Brezplačen vodnik Kako trgovati s ceno delnic prenesite tukaj.

Viri: MarketWatch, The New York Times, Statista

CFD so zapleteni in zelo špekulativni instrumenti, pri katerih obstaja veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD in ali si lahko privoščite visoko tveganje za izgubo celotnega vloženega kapitala. Ne pozabite: izgubite lahko vse, vendar ne več od stanja na vašem računu za trgovanje. 79 odstotkov računov majhnih vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD pri tem ponudniku. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato se prepričajte, da razumete tveganja, in poiščite neodvisen nasvet. Če bi nadaljevali investicijo v virtualno valuto CFD, upoštevajte, da so vrednosti izredno spremenljive in lahko predstavljajo velike izgube v zelo kratkem časovnem obdobju. To gradivo ne predstavlja ponudbe ali napeljevanja k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabe teh informacij in za morebitne posledice. Ne podajamo zagotovil ali jamstev glede točnosti ali popolnosti teh informacij; posledično vsaka oseba, ki sprejema odločitve na podlagi teh informacij, to počne na lastno tveganje. Informacije na tej strani niso naslovljene na prebivalce ZDA ali Belgije ter niso namenjene za distribucijo ali uporabo katerekoli osebe v katerikoli državi ali pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Cyprus Ltd.

Ne spreglejte