Matic Tomšič

Petek,
24. 3. 2017,
13.46

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Natisni članek

Samsung Galaxy S8 Samsung pametni telefon

Petek, 24. 3. 2017, 13.46

6 let, 7 mesecev

Samsung Galaxy S8: prve fotografije težko pričakovanega telefona?

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

Ameriški tehnološki pisec Evan Blass, ki je v zadnjih letih zaslovel z zelo zanesljivim izdajanjem informacij o napovedanih pametnih telefonih, je razkril še več fotografij prihajajočega Samsungovega pametnega telefona Galaxy S8. Uradna predstavitev je sicer napovedana za 29. marec.

Manjši Galaxy S8 zadaj in večji Galaxy S8 Plus oziroma S8+ spredaj:

Fotografije, ki jih je v torek na družbenem omrežju Twitter objavil Evan Blass, potrjujejo nekaj govoric o stvareh, ki jih od prihajajočega premijskega pametnega telefona podjetja Samsung že pričakujemo - da bo na sprednji strani brez velikega fizičnega gumba Domov in da bo na voljo v dveh velikostih, na primer.

Fotografije tudi potrjujejo napoved, da bo imel Galaxy S8 v obeh dimenzijah precej večji zaslon, ne pa tudi daljših stranic od predhodnika. Kot lahko vidimo na fotografijah, zaslon prekriva zelo velik delež sprednje ploskve pametnega telefona, robovi pa so skoraj nevidni:

Kje pa bo čitalnik prstnih odtisov, ki je bil do zdaj na gumbu Domov na sprednji strani telefona? Govorice pravijo, da se bo premaknil na pokrov baterije k fotoaparatu. To morda potrjuje tudi spodnji videoposnetek - avtor trdi, da v roki drži prav Samsung Galaxy S8:

Kot lahko vidimo na videoposnetku, je ob objektivu fotoaparata ploščica, ki bi prav lahko bila čitalnik prstnih odtisov.

Iz izkušenj vemo, da se Evan Blass v svojem napovedovanju novih pametnih telefonov le redko zmoti, a na potrditev, ali ima prav tudi tokrat, bo treba počakati do 29. marca. Samsung bo takrat na dogodku Unpacked v New Yorku namreč tudi uradno predstavil novo generacijo pametnih telefonov Galaxy S.  |  Foto: Samsung | Foto: Iz izkušenj vemo, da se Evan Blass v svojem napovedovanju novih pametnih telefonov le redko zmoti, a na potrditev, ali ima prav tudi tokrat, bo treba počakati do 29. marca. Samsung bo takrat na dogodku Unpacked v New Yorku namreč tudi uradno predstavil novo generacijo pametnih telefonov Galaxy S. | Foto: Samsung

Preberite vse, kar do zdaj vemo o pametnem telefonu Samsung Galaxy S8