Srdjan Cvjetović

Torek,
12. 3. 2024,
16.44

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,91
pametni telefoni televizija Telekom Slovenije Luca Borzatta pametni dom NEO digisvet

Natisni članek

Torek, 12. 3. 2024, 16.44

4 mesece, 1 teden

Šesto leto platforme NEO Telekoma Slovenije

Posodobljena mobilna aplikacija NEO z novimi funkcijami

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,91
NEO daljinec | Uporabniška izkušnja platforme NEO na pametnih telefonih se povsem približuje tisti na velikih zaslonih televizorjev. | Foto Telekom Slovenije

Uporabniška izkušnja platforme NEO na pametnih telefonih se povsem približuje tisti na velikih zaslonih televizorjev.

Foto: Telekom Slovenije

Med večjimi novostmi nedavno objavljene posodobitve sta podpora za brezžično preslikavo programske slike z zaslona na zaslon pametnega televizorja a protokoloma Chromecast in Airplay ter glasovno upravljanje platforme NEO prek virtualnega daljinca pametnega telefona.

Z novostmi nadgrajene mobilne aplikacije je, kot so prepričani pri Telekomu Slovenije, uporabniška izkušnja spremljanja televizijskih vsebin na zaslonih pametnih telefonov še bližja izkušnji na velikem zaslonu televizorjev.

Za tiste, ki ob televizorju počnejo več stvari

V novi različici mobilne aplikacije je zdaj tudi mini predvajalnik, kar omogoča uporabo družbenih omrežij, e-pošte ali kakšne druge aplikacije na pametnem telefonu tudi med spremljanjem televizijskih in radijskih vsebin na pametnem telefonu, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije Luca Borzatta | Foto: Bojan Puhek Direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije Luca Borzatta Foto: Bojan Puhek

"Skrbno smo analizirali uporabniške navade, najboljše svetovne prakse in razvili aplikacijo, ki bo še nadgradila zadovoljstvo naših uporabnikov," je novo mobilno aplikacijo NEO ob njenem zagonu pospremil direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije Luca Borzatta.