Srdjan Cvjetović

Sreda,
24. 7. 2024,
13.50

Osveženo pred

4 ure, 21 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05
ugodnosti Pariz 2024 Pariz 2024 podatkovno gostovanje mobilni internet Francija roaming mobilno gostovanje olimpijske igre Telekom Slovenije digisvet

Natisni članek

Sreda, 24. 7. 2024, 13.50

4 ure, 21 minut

Brezskrbno navijanje na prizoriščih olimpijskih iger

Kdo bo med olimpijskimi igrami imel brezplačen mobilni internet v Franciji?

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,05
Olimpijske igre, Francija | Naročnikom mobilne telefonije Telekoma Slovenije, ki bodo v času olimpijskih iger gostovali v francoskih mobilnih omrežjih, ne bo treba skrbeti za stroške mobilnega interneta.

Naročnikom mobilne telefonije Telekoma Slovenije, ki bodo v času olimpijskih iger gostovali v francoskih mobilnih omrežjih, ne bo treba skrbeti za stroške mobilnega interneta.

Tako kot v času evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji je Telekom Slovenije svojim naročnikom mobilne telefonije med olimpijskimi igrami zagotovil brezplačen neomejen mobilni prenos podatkov v francoskih mobilnih omrežjih.

Ugodnost je na voljo vsem naročnikom mobilne telefonije Telekoma Slovenije, ki bodo med 26. julijem in 11. avgustom gostovali v enem od francoskih mobilnih omrežij. Vklop je samodejen ob prvi prijavi v tem obdobju, o čemer uporabnik prejme obvestilo prek kratkega sporočila (SMS).

Prvih sto gigabajtov mobilnega podatkovnega prenosa v francoskih mobilnih omrežjih v času olimpijskih iger bo v polni hitrosti, ki jo omogočata gostujoče omrežje in uporabnikova mobilna naprava, nato pa se, če so porabljene tudi količine za območje Evrotarife skladno z naročniškim paketom, hitrost v francoskih omrežjih zniža na dva megabita v sekundi v smeri do uporabnika in en megabit v sekundi v obratni smeri, so sporočili iz največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja.

S to ugodnostjo Telekom Slovenije, ki je v okviru svoje trajne podpore slovenskega športa in športnikov tradicionalni pokrovitelj slovenskih olimpijskih reprezentanc, podpira tudi vse, ki bodo slovenske športnike spremljali na olimpijskih prizoriščih, so še pojasnili na Telekomu Slovenije.