SiolNET. Dom Prenova in gradnja
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pomagajte zgraditi Pop-up dom 2013

1

termometer

 | Foto:

Sredi novembra bo v Ljubljani svoja vrata že drugič odprl Pop-up dom, domovanje in delovni prostor mladih slovenskih oblikovalcev, umetnikov in arhitektov.

Lani so mladi oblikovalci združili moči, s svojimi izdelki opremili stanovanje v središču Ljubljane, to pa je za mesec dni postalo prostor druženja, dogodkov in nakupovanja. Letos se bodo vrata Pop-up doma znova odprla, koncept pa je, kot se za takšne dogodke spodobi, znova drugačen.

Pop-up dom 2013 namreč odpira vrata mladim oblikovalcem, arhitektom in umetnikom, ki želijo s svojimi idejami, izdelki in časom vzpostaviti delovni prostor sodelovanja in povezovanja. Tema letošnjega Pop-up doma so sodobne oblike dela, na to izhodišče pa bodo vezani tudi izdelki mladih slovenskih ustvarjalcev, ki bodo tam predstavljeni.

Letos v ospredju delovno okolje Koncept za oblikovanje izdelkov je delovno okolje, ki, tako pravijo organizatorji – letos Zavod Rompom pri organizaciji sodeluje z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje MAO –, vse bolj postaja dinamičen prostor bivanja, ki omogoča sodelovanje z drugimi, kot tudi samostojno delovanje in ustvarjanje. Tak način dela briše meje med domačim in delovnim, delovno okolje postaja drugi dom.

Pop-up dom 2013 bo svoja vrata odpiral med 14. novembrom in 14. decembrom, do 15. oktobra pa lahko mladi oblikovalci, arhitekti in umetniki prijavijo svoje izdelke in pomagajo opremiti to enkratno domovanje slovenske kreativne energije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin