SiolNET. Dom Oprema in dekor
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rože nad nami

2

termometer

Ne, to ni narobe svet – v inovativno oblikovanih loncih, ki jih pričvrstimo na strop, rože rastejo od zgoraj navzdol.

Minimalistično oblikovani cvetlični lonci so zanimiva in praktična popestritev za vsak dom, najsi bo opremljen v tradicionalnem ali modernem slogu. Inovativnost loncev, ki visijo s stropa, bo presenetila vsakega obiskovalca, bivajočim pa nudi zabavno in povsem novo izkušnjo vzgajanja rastlin.

Cvetlični lonci Sky Planter so izdelek novozelandskega podjetja Boskke, ki vso skrb namenja izboljšanju bivalnih razmer s pomočjo sodobnega oblikovanja. Rastline v domove ne vnašajo le živahnosti in lepote, temveč tudi povečujejo raven kisika v zraku.

Keramični lončki visijo na jeklenih žicah, rastline pa se v njih normalno razvijajo, čeprav kljubujejo gravitaciji. S tem, ko jih obesimo na strop, lahko prihranimo tudi ogromno sicer neizkoriščenega prostora.

Če v lončke posadimo zelišča in jih obesimo v kuhinjo, imamo tako sveže začimbe vedno pri roki. Lončnice obesimo v dnevni prostor in dobimo ekstravagantno umetniško postavitev, ki lahko nadomešča slike ali fotografije. In ker malčki, mačke in psi ne dosežejo do stropa, so naše rože tako varne tudi pred radovednimi rokami in tačkami.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin